Regelmatig zet ik leuke merken of webshops in het zonnetje! Nu is het de beurt aan Kadoboompje.nl. De naam van de webshop verklapt het al een beetje: ze verkopen boompjes die je kado kunt doen. Waarom jij dit cadeau zeker moet kennen en kennis moet maken met deze toffe webshop? Je leest het in deze blog! 

Kadoboompje

Ik kwam een tijdje geleden in contact met Kadoboompje. Ze verkopen boompjes op stam die met liefde lokaal en duurzaam zijn gekweekt. Ze hebben meer dan 50 verschillende boomsoorten in hun assortiment. 

Daarnaast is het echt een cadeautje om een Kadoboompje te geven. De boompjes worden namelijk verpakt in een mooie luxe houtlook cadeaubox. Ook mag je een gratis gepersonaliseerd kaartje uitkiezen. Je hoeft dus zelf niets meer te verpakken, je cadeau is direct klaar om gegeven te worden. 

kadoboompje

Een groenere wereld 

Nee, ik ben allesbehalve een zwevend type! Toch ben ik er enorm van overtuigd dat we met zijn allen iets terug moeten geven aan de aarde. We bouwen hem helemaal vol met huizen en bedrijven en bakenen ons “territorium” helemaal af door middel van een schutting. Niets mis mee natuurlijk, maar je ziet in stedelijke gebieden ook steeds minder insecten en vogels. Mensen zouden meer planten, bomen en bloemen in hun tuin moeten planten of zetten, zodat het voor insecten en vogels weer aantrekkelijk wordt. 

Liguster

Ik mocht Kadoboompje zelf ervaren. Ik ontving 2 Ligusters. Deze winterharde boompjes krijgen een mooi plekje in onze nieuwe tuin, waar we op dit moment hard bezig zijn om alles te slopen (we hebben een tuin van 27×8 die volledig betegeld is) om hem vervolgens snel weer op te knappen en een stuk groener te maken. 

liguster

Wees nou eerlijk: dit is toch het ideale cadeau om te geven!?