Regelmatig zet ik webwinkels in de spotlights. Er zijn er namelijk zo ontzettend veel, dat jij wellicht niet weet welke webshops je nou eigenlijk echt moet kennen. Vandaag zet ik dé webwinkel voor al jouw lampen in het zonnetje: Lampenbaas

Lampenbaas

In elke ruimte in huis heb je het nodig: verlichting. Wellicht heb je een goed verlichtingsplan opgesteld, of misschien doe je het gewoon op gevoel. Hoe dan ook, jij hebt mooie lampen nodig. Bij Lampenbaas ben je aan het juiste adres. Met een klantbeoordeling van 9,5 op schaal van 10, weet je dat het een goede en betrouwbare webshop is. Je vindt er zowel binnen– als buitenverlichting, gloeilampen, lampenkappen en ventilatoren. In vele stijlen dus altijd wel een lamp die past binnen jouw interieur. Zelf vind ik de structuur van de webshop enorm prettig. Er zijn enorm veel filters zodat je snel de lamp vind waar je naar op zoek was. De vele sfeerbeelden zorgen er ook voor dat je een goed beeld krijgt van hoe de lampen er daadwerkelijk uitzien en hoe ze in een ruimte tot recht komen. 

lampenbaas

Lamp uitkiezen 

Verlichting uitkiezen kan best lastig zijn. Het is het handigste om de volgende vragen te beantwoorden om te bepalen welke lamp het beste bij je past; 

  • In welke ruimte moet de lamp komen? 
  • Is het een hanglamp, vloerlamp, tafellamp etc? 
  • Moet het licht vooral sfeervol zijn (indirect licht) of heeft het licht ook een functie (direct licht)? 
  • Welke stijl is de ruimte waar de lamp komt? 

Als je deze vragen beantwoord voor jezelf, heb je al een duidelijk beeld te pakken. Je kunt dan de online filters gebruiken om van het enorme assortiment te komen tot een selectie waar je dan gemakkelijker jouw favorieten kunt uitkiezen. Dikke tip: twijfel je of wil je de lamp toch graag in het echt zien? Lampenbaas heeft ook een showroom. 

lampenbaas review

Mijn nieuwe aanwinst 

Zelf heb ik ook onlangs een nieuwe lamp uitgekozen bij Lampenbaas. Het is de Industriele Vloerlamp Bela – Metaal in de kleur zwart. Wij hebben nou eenmaal vrij weinig lichtpunten aan het plafond. Op de bovenverdieping zijn overal inbouwspots geplaatst. Ideaal voor functioneel licht, maar niet als je wat meer sfeer zoekt. Ik kies daarom vaak voor een vloerlamp. Ideaal ook, want je kunt hem natuurlijk altijd verplaatsen door het huis heen. Op dit moment staat hij bijvoorbeeld te shinen in de woonkamer, maar wellicht krijgt hij in de toekomst een plekje op de slaapkamer van Jake, of onze slaapkamer. Doordat hij van zwart metaal is, is hij bij ons door het hele huis te combineren. Ideaal!