Ik kwam laatst in contact met een relatief nieuwe webshop. Zoals jullie weten ben ik gek op kleine webshops of nieuwe webshops die enorm snel groeien. Tijd om deze shop dus in het zonnetje te zetten. Dit keer zet ik HomeLiving in de spotlights!

HomeLiving 

HomeLiving is een webshop die nog niet zo lang bestaat (oktober 2020), maar wel enorm groeit. Dat is ook niet gek, want zelf ben ik er ook al fan van. Ze hebben ontzettend mooie meubels, maar ook de allerleukste accessoires. De shop is nog groeiende en dat merk je ook aan het assortiment dat maar blijft uitbreiden. Het assortiment past bij verschillende interieurstijlen. Dus of je nou een industrieel interieur hebt, een scandinavisch interieur of een hele andere stijl, er zijn altijd wel producten die bij jouw inrichting passen. Stijlvol zijn de producten in ieder geval allemaal wel!

QUVIO

Een merk dat ik echt kan aanbevelen is QUVIO. Enorm stijlvol, kwalitatief erg goed, maar daarnaast ook nog eens enorm betaalbaar. Het assortiment bestaat uit meubels, accessoires tot aan QUVIO kapstokken (en daar zitten toch een paar pareltjes bij!). Ook het assortiment kasten van het merk QUVIO is de moeite waard om te bekijken! Ik vind de industriële varianten echt heel erg stoer. 

Voor de mancave

Natuurlijk zocht ik zelf ook wat leuke producten uit. De meeste items passen echt perfect bij onze smaak, dus het was nog niet zo gemakkelijk om een keuze te maken. Ik koos uiteindelijk voor een super mooie QUVIO kapstok en een QUVIO schoenenbank met zitkussen. Zoals op de foto’s te zien is, staan ze echt mega stoer in onze hal, maar daar heb ik ze helaas niet voor uitgekozen. Ze komen binnenkort te staan in de mancave van Jim.

quvio
kapstok veel jassen

De mancave wordt een ruimte waar hij kan gamen in stijl (iets met een cognac kleurige racestoel), waar hij kan klussen en waar we kunnen sporten (beide hebben we een tacx trainer en beschikt Jim over zo’n 5 fietsen waar hij ook graag aan sleutelt). Voor dat laatste gedeelte – wat natuurlijk wel stijlvol en classy wordt ingericht – zocht ik nog een kapstok (handig voor de helmen) en een rek voor de fietsschoenen. Hoe handig is dit bankje dan? Je kunt er ook meteen op zitten terwijl je de schoenen aantrekt. 

schoenenrek homeliving