Zo nu en dan probeer ik een webshop in de spotlights te zetten. Vandaag is Bambu Living aan de beurt. Ik laat je een kijkje nemen in de collectie en show je vol trots mijn item in huis van Bambu Living.

Bambu Living

De collectie van Bambu Living is modern bohemian en etnisch. Helemaal trendy op dit moment natuurlijk! Alle producten in het assortiment zijn handgemaakt en komen uit Bali of uit Marrakech. Ze zijn gemaakt van natuurlijke materialen en zijn geïnspireerd door de culturen.

Als ik die producten zie in hun collectie, zou ik ze het liefste allemaal wel willen. En dat terwijl ik meer een industrieel interieur heb dan bohemian. Het leuke is alleen dat je deze meubels en accessoires werkelijk in elke interieurstijl kunt combineren.

De collectie

Natuurlijk kan ik niet de gehele collectie met jullie delen. Je zult daarvoor toch echt zelf even een kijkje moeten nemen op de website (pas op: grote kans dat je vervolgens ook koopdrang zult krijgen). Ik laat hieronder 3 hele toffe producten uit de collectie zien:

Verliefd op deze flower chair:

etnische stoel

Deze super stijlvolle peacock tafel:

bambu living

En hoe tof zijn deze beeldjes:

bali

Mijn Bambu Living item

Zoals ik in de inleiding al aangaf heb ik zelf ook een item van Bambu Living in huis. Mijn oog viel namelijk op de schattige maanspiegel. Deze spiegel is gemaakt in Marokko. Het randje is van goud. Aangezien we in huis veel goud hebben, vind ik het ook leuk om dit terug te laten komen op de bovenverdieping. Ik besloot de maan daarom op te hangen in Jackie’s kamer. Ze is nou eenmaal een echt meisje die graag in de spiegel kijkt. Nu hangt de maan als het ware in “de bergen” en kan ze er mooi inkijken als ze in haar bedje staat.

kinderkamer inspiratie
spiegel kinderkamer

Heb je ook mijn andere blog gelezen?
Bedrijf in de spotlights: RdeB meubels