Een goede nachtrust is essentieel! En wanneer je twee jonge kindjes hebt, heeft hun nachtrust ook effect op die van jou.  Des te belangrijker is die van hun misschien dus wel.  Tijd om hun nachtrust dus te verbeteren en wel met een nieuw kussen.  Ik koos voor de M line PILLOW YOU ROZE. Waarom ik specifiek voor dit kussen koos en wat onze mening is… ik deel het in deze review! 

Een goed hoofdkussen

Baby’s slapen nog niet op een hoofdkussen.  Dit komt later pas.  Je zult merken dat ze dan erg moeten wennen aan een kussen, maar ook jij. Ik vond het bijvoorbeeld best wel spannend dat ze gingen slapen op een hoofdkussen.  Zowel Jake als Jackie zijn echte buikslapers en sliepen zelfs regelmatig met hun hoofd recht naar beneden (lang leve het aerosleep matras). Ik vond het daarom belangrijk dat ze deze “veiligheid” ook nog in het begin hadden met een hoofdkussen. Ik koos destijds voor een “mijn eerste kussen”. Ideaal omdat je die veiligheid hebt en omdat het echt een slap en smal kussen is.  Perfect om mee te starten.  Nu zijn Jake en Jackie al 7 en 5 en was het dus eigenlijk allang tijd voor een ander en vooral beter kussen.  

M line PILLOW YOU ROZE

Waarom ik voor dit kussen heb gekozen? Heel simpel.  M line heeft natuurlijk een super goede naam.  Je weet dat je kwaliteit binnenhaalt wanneer je kiest voor dit merk.  Daarnaast is de keuze in hun assortiment enorm groot.  Voor elke slaper hebben ze wel een geschikt hoofdkussen en dat laat ook zien dat ze goed hebben nagedacht over de verschillende slaaptypen, de wensen en technologieën die ze gecreëerd hebben.  

Ik was dus snel uit mijn keuze voor dit merk.  Nu alleen nog het perfecte kussen kiezen.  Ik koos voor de M line PILLOW YOU ROZE omdat deze geschikt is voor buikslapers en soft is. Daarnaast is dit kussen ook geschikt voor zijslaper met een korte schouderbreedte. Omdat het natuurlijk nog kinderen zijn, is dit dus ook perfect! Je kunt overigens met de handige kussenwijzer heel eenvoudig een keuze maken. Beantwoord allerlei vragen en M line geeft je vervolgens een advies op maat.

De specificaties

Even alle specificaties op een rijtje van het hoofdkussen: 

  • Goede ventilatie
  • Geschikt voor buikslapers en zijslapers met een smalle schouderbreedte (<48cm)
  • Hoogte 7,5 cm
  • Tijk afritsbaar en wasbaar op 60 graden
  • Uitstekende ondersteuning
  • Voortreffelijke drukverdeling
  • Anti allergeen

Onze mening

Ja, je leest het goed: ik deel ook mijn mening.  Toen het hoofdkussen namelijk binnenkwam was ik zo jaloers dat ik hier zeker een nachtje op wilde proefslapen.  Nu zeg ik er wel meteen bij dat ik een zijslaper ben, die het gewend is om op een heel hard kussen te slapen.  Voor mij is het kussen dus iets te zacht.  Desalniettemin vond ik het een geweldig kussen. Ik heb echt heerlijk geslapen. 

Helaas moest ik hem de dag erna weer afgeven aan mijn dochtertje want die kon ook niet wachten om er op te gaan slapen.  Nou is het vrij lastig om feedback te krijgen van kinderen.  Zij zeggen toch wel: “ja, hij ligt goed”.  Toch kun je natuurlijk ook kijken naar de indirecte feedback: 

  • ze liggen veel rustiger in bed. Waar ze voorheen nog weleens schuin in bed lagen, liggen ze nu goed op “hun plek”.
  • ze liggen altijd op hun kussen.  Vooral de jongste gooide haar kussen nogal eens uit bed.  Dat is nu verleden tijd: ze ligt altijd op haar kussen.  Blijkbaar vindt ze het dus geweldig liggen. 

Kortom: wij zijn verkocht aan het M line PILLOW YOU ROZE.
Sterker nog… ik denk dat ik ook snel een M line kussen aan ga schaffen!