Regelmatig deel ik met jullie handige tips en ook geef ik met regelmaat mijn mening over producten of diensten. Inmiddels heb ik alweer bijna 2 maanden een bloemenabonnement bij Bloemenvandeteler.nl. Tijd om dus mijn mening met jullie te delen en de opties door te nemen!

Bloemenabonnement

Ik houd van bloemen! Zeker wanneer het jaar begint tot aan de zomer. Je haalt een beetje vrolijkheid in huis. Mijn zus haalde wekelijks haar bloemen bij de plaatselijke bloemist, maar de bloemen bleven helaas nooit zo heel lang staan. Dat moet anders kunnen dacht ik. En dat was zeker zo. Ik kwam namelijk in contact met Bloemenvandeteler.nl. Zij bezorgen bloemen direct van de teler. Het zijn dus enorm verse bloemen. Hierdoor blijven ze veel langer staan bij jou in huis! Doordat de keten kort is, zijn de bloemen ook nog eens enorm betaalbaar. Je krijgt dus eigenlijk hele goede bloemen voor minder geld!

abonnement bloemist

Je opties

Het concept is heel simpel: verse bloemen bezorgd bij jou thuis. Je kunt kiezen tussen een abonnement waarbij je kiest voor klassieke boeketten of voor veldboeketten. Ik koos voor die laatste. Elke twee weken ontvang je een nieuw boeket. Er zijn 3 verschillende prijsklassen. Hieronder de 3 opties, wanneer je kiest voor een veldboeket;

  • Lief: je ontvangt 13-14 stelen, 14,99 euro per boeket
  • Echt lief: je ontvangt 16-18 stelen, 17,99 euro per boeket
  • Heel lief: je ontvangt 18-20 stelen, 19,99 euro per boeket

Handig om te weten: het abonnement is flexibel. Je kunt dus opzeggen wanneer je wilt en ook kun je hem pauzeren als je bijvoorbeeld even een paar weekjes op vakantie bent. Ook kun je jouw abonnement upgraden naar een groter boeket, wanneer je dat wilt. Je krijgt nu tijdelijk ook een mooie vaas cadeau bij je eerste boeket!

bloemen abonnement
Toen het boeket net was geleverd
bloemenabonnement
Het boeket na twee weken

Mijn ervaring

Ik heb inmiddels al 3 boeketten mogen ontvangen en ben echt oprecht lovend! De bloemen zijn echt heel vers wanneer ze aankomen en je krijgt echt een hele mooie bos! Ze zijn ook goed verpakt. De bloemen blijven ook echt lang staan. Het tweede boeket wat ik ontving haalde zelfs makkelijk 3,5 week. De overige boeketten stonden ook gemakkelijk 2 weken. Inmiddels heb ik al heel wat vrienden en ook mijn zus overgehaald om een abonnement te nemen en ook zij zijn erg enthousiast na het ontvangen de eerste boeketten. Het allerleukste vind ik misschien nog wel dat het echt een cadeautje is voor jezelf. Het is namelijk telkens weer een verrassing welke mooie bloemen er in je boeket zitten!

bloemenvandeteler

Maak jezelf ook zo blij of verras iemand anders met een abonnement! En nog een dikke tip: maak ook eens een standaard voor je bloemen!