Ik schreef al eerder dat ik een posterverslaving heb.  In vrijwel elke ruimte in ons huis, vind je een poster of posterwand. Toen we een half jaar geleden gingen verhuizen, heb ik vele posters weggedaan. Inmiddels heb ik namelijk gekozen voor een ander soort wanddecoratie! 

Decoratie voor aan je muur 

Begrijp me niet verkeerd, ik ben nog steeds gek op posters, maar tegenwoordig kies ik gewoon steeds vaker voor alternatieven.  De keuze voor wanddecoratie is namelijk zo enorm. Je kunt kiezen voor de mooiste prints op allerlei materialen.  Zo heb ik onder andere Forex cirkels in huis, maar ook mijn nieuwste schilderij op plexiglas. 

Artistic lab

Het kunstwerk dat ik uitkoos was de Cockatoo van Artistic Lab.  Hij past helemaal bij ons interieur en onze stijl in huis.  Bij Artistic Lab kun je allerlei prachtige muurdecoratie vinden. Nadat ik mijn eigen nieuwe item in huis heb uitgelicht,  zal ik jullie ook inspireren met andere mooie items in hun collectie.  

schilderij op piano

Cockatoo

Zoals gezegd koos ik voor de Cockatoo. Ik had deze al regelmatig voorbij zien komen en ik was gefascineerd door de diepte die het schilderij heeft, terwijl er amper kleur aan te pas komt. Om die diepe extra te benadrukken koos ik voor het materiaal plexiglas. Dit materiaal staat er om bekend dat het kleuren extra diepte geeft.  Daarnaast is het natuurlijk ook gewoon een modern materiaal en past het in iedere interieurstijl. Wat vinden jullie er van? Hij staat nu nog even op de piano, maar ik vermoed dat deze vogel regelmatig naar een ander plekje in huis zal vliegen want hij staat werkelijk overal goed! 

Cockatoo

Uitgebreide collectie dieren

Naast mijn hele mooie Cockatoo hebben ze daarnaast nog veel meer mooie dieren in hun collectie.  Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooie tijger of leeuw? Of een toffe gorilla? Ook heel tof is het duo van een leeuw en leeuwin! 

Kleurrijk of mysterieus donker?

Ik koos voor een mooie donkere variant, maar denk nou niet dat ze geen kleurrijke wanddecoratie hebben.  De volgende items zijn echte eyecatchers in je interieur! 

Welke is jullie favoriet? Bekijk de hele collectie op Artistic Lab!