Over mij

Ik zal me even voorstellen; ik ben Kimberley Kuiper – Nelis (31 jaar) en woon samen met mijn man Jim Kuiper in Noord-Brabant. We hebben twee kinderen, Jake is bijna 7 jaar oud en Jackie is 5 jaar oud.

Naast mijn parttime baan als online marketeer, ben ik ook graag creatief bezig en hou ik van interieur en styling. Sinds november 2012 zijn wij trotse eigenaren van een nieuwbouwwoning in Waalwijk. Al snel bleek dat ons brave interieur niet echt bij ons paste. Inmiddels is, in de 8 jaar dat we nu samenwonen, vrijwel alles dus al vervangen. Sowieso wisselen we nogal eens items in huis omdat een interieur nou eenmaal niet altijd staande blijft met 2 kindjes.

Eind 2020 zijn we verhuisd naar ons `grote mensen huis´. Een mooie twee-onder-een-kap woning in Drunen. Het was een huis met potentie. We hebben al veel verbouwd en zijn ook nog steeds bezig om er ons droompaleisje van te maken.

Onze voorkeur gaat uit naar een stoer interieur gecombineerd met een klassieke touch. Wit, grijs en zwart gecombineerd met mooie bruintinten!

Ik hoop dat ik jullie kan inspireren met ons interieur, handige DIY’s, styling en trends!

Veel lees & kijk plezier!

Liefs, Kimberley

Volg mijn interieurspinsels ook op Instagram, Pinterest en Facebook.