Het is een probleem dat bij veel mensen voorkomt: wakker worden met rugklachten. Vaak wuiven we het probleem een beetje weg en zeggen we dat we wellicht verkeerd hebben gelegen. De oorzaak ligt echter vaak gewoon aan je matras. Het is namelijk super belangrijk om een goed matras te hebben dat past bij jouw lichaam en jouw slaaphouding. Ben jij dus vanochtend opgestaan met rugklachten? Dan moet je dit matras hebben!

Opgestaan met rugklachten

Super vervelend natuurlijk als je wakker wordt met rugklachten. Je wilt je dag immers fit en energiek starten. Wist je dat je niet alleen rugklachten kunt krijgen van een verkeerd matras (of kussen)? Ik stond bijvoorbeeld ook een tijd lang elke dag op met hoofdpijn. Deze hoofdpijn kwam echter uit mijn nek en dat kwam doordat het matras en het kussen niet goed paste bij mijn lichaam. Inmiddels slaap ik echt als een roosje en sta ik elke ochtend zonder lichamelijke klachten op.

opgestaan met rugklachten

Matt matras

Een nieuw bedrijf dat ik tegenkwam is Matt Sleeps. Het bedrijf bestaat nog niet zo lang, maar maakt nu al echt een verschil op de markt. Ze hebben een matras ontworpen van kwalitatief hypersupport, traagschuim en koudschuim. Het Matt matras is daarom geen hard matras, maar ook geen zacht matras. Het is een matras dat zicht aanpast aan jou!

Het innovatieve matras heeft 6 hardheden in 1 en kun je zelf aanpassen. Rits het matras open en verander de hardheid wanneer je wilt door de delen om te draaien. Zo kun je dus ook na verloop van tijd de hardheid van je matras aanpassen.

Matras kopen

Persoonlijk vind ik een matras kopen echt super lastig. Ga je in een beddenzaak op een matras liggen – nadat je al de gehele dag aan het slenteren bent op de woonboulevard – dan is elk matras toch goddelijk. Bij Matt Sleeps mag je het matras maar liefst 120 dagen gratis uitproberen. Dan ben je als bedrijf overtuigd van je kwaliteit!

Topper vervangen

Heb je nou nog een matras dat in principe goed is, dan kun je er ook voor kiezen alleen de topper te vervangen. Ook de Matt topper bestaat uit meerdere delen om zo de hardheid aan te passen. En doordat je een topper gebruikt, gaat je oude matras nog langer mee. Ook de Matt topper mag je gratis uitproberen: namelijk 30 dagen!

Duurzaam & milieubewust

Bij de aankoop van je matras wil je natuurlijk wel dat deze duurzaam is. Het fijne van het Matt matras is dat deze voornamelijk ontworpen, ontwikkeld en gemaakt is in Nederland. Dat scheelt natuurlijk weer een hoop brandstofkosten. Daarnaast bestaat het matras uit de beste materialen en de grondstoffen zijn volledig te recyclen. Klinkt goed toch!?