Waarschijnlijk heb jij een hond en wil je iets leuks doen met de hond. Er zijn talloze activiteiten om met de hond te doen. Je kan speelgoed kopen en met de hond spelen. Maar wat tegenwoordig nog leuker is om te doen is een foto maken met jouw hond. Mensen blijken dit jaar meer foto’s te maken met hun hond dit jaar. Er komen wel een aantal vragen bijspelen. Want waarom maken mensen meer foto´s met de hond, en is de hond zelf bewust van de foto?

Waarom maken mensen meer foto’s met de hond?

Als eerste wordt het maken van foto’s steeds normaler. Vroeger was het nog lastig om een foto te maken, omdat niet iedereen een camera had. Tegenwoordig heeft elke telefoon al een goede camera. Daardoor is het maken van een foto altijd gemakkelijk. Maar waarom zouden mensen hun camera gebruiken om vervolgens een foto maken met de hond? Hiervoor zijn er verschillende redenen. Zo is het maken van een foto leuk voor later. Het is leuk om te zien om naarmate van tijd te zien hoeveel de hond is veranderd. Daarnaast ben je veel bewuster van de omgeving, doordat je foto’s gaat maken. Wanneer je een foto hebt gemaakt kan je ook van de foto een diamond painting hond maken. Dat zijn schilderijen van honden. 

diamond painting foto met je hond

Is de hond bewust van de foto?

Daarnaast is het een vraag of de zelf bewust is van de activiteit. Uiteindelijk blijkt dat honden wel mee kunnen positioneren voor een foto, maar niks afweten van de foto. Honden hechten veel minder waarde aan foto’s dan mensen. Daardoor lijkt de activiteit om foto’s te maken met je eigen hond meer een activiteit voor de mens. Het is niet echt een activiteit voor de hond. Zo kan je als persoon nog je eigen foto in een diamond painting vervangen. Hierdoor heb je als mens na het maken van een foto nog een activiteit. 

Kortom, door de groei van technologie kunnen mensen sneller een foto maken met hond. Daardoor is er ook een groei van foto’s met honden in deze tijd. Mensen maken verder een foto met de hond om zo een aandenken te maken voor later. Het is leuk om naarmate van tijd verschillen te zien. Verder het maken van een foto met hond niet echt een activiteit voor de hond. De hond is niet bewust van de foto’s waardoor de hond merendeels luistert om te poseren en verder niet meer. Daarnaast kunnen mensen nog diamond paintings maken van de foto’s om zo foto’s op een leuke manier te visualiseren.