In deze stressvolle tijd is iedereen op zoek naar wat extra ontspanning. Voor extra ontspanning hoef je gelukkig niet altijd de deur uit. Met een bubbelbad in je eigen badkamer kun je altijd ontspannen!

Bubbelbad in je badkamer 

Een bubbelbad geeft echt een wellnessgevoel. De bubbels van het bad zorgen voor massage van de spieren. Daarnaast stimuleert het ook de bloedsomloop. Een bubbelbad kopen doe je natuurlijk niet zomaar. Je moet goed nadenken over wat voor bubbelbad het beste bij je past. Zo zijn er 1-persoons bubbelbaden, maar wil je samen ontspannen dan kun je ook kiezen voor een 2-persoons bubbelbad. Heb je nou een enorm grote badkamer dan kun je zelfs kiezen voor een 4-persoons bubbelbad. Daarnaast zijn er natuurlijk enorm veel verschillen in de jets. Daarover hieronder meer: 

Bubbelbad jets 

Wanneer je bubbelbaden gaat vergelijken, moet je vooral op de jets letten. Natuurlijk is de hoeveelheid jets in een bubbelbad van belang, maar ook het type jets. Zo zijn er luchtjets en hydrojets. Luchtjets zorgen voor lucht in het water van je bad via kleine gaatjes. Deze jets zitten vrijwel altijd op de bodem van je bad. De bubbels gaan op deze manier langs je lichaam naar boven. Dit zorgt voor een goede bloedsomloop.  Hydrojets voeren juist water door de gaten waardoor deze een meer masserend effect hebben. Luxere bubbelbaden hebben een combinatie van deze twee soorten jets. 

Goed om te weten: kies je voor een vrijstaand bubbelbad, dan zitten de jets vaak alleen op de bodem van je bad. 

Heater 

Daarnaast zul je tijdens je oriëntatie voor het kopen van een bubbelbad ook de term “heater” vaak tegenkomen. Deze heater zorgt ervoor dat je water en de bubbels heerlijk warm zijn en blijven. Zo koelt je bubbelbad dus niet ineens af en kun je er heerlijk lang van genieten. De meeste luxere bubbelbaden hebben deze ingebouwde heater, maar let er dus goed op bij de aankoop!

Op je slaapkamer 

Natuurlijk kun je ontspannen in de badkamer met een bubbelbad, maar denk ook eens out of the box! Een trend die we steeds vaker terugzien is dat mensen een bad laten plaatsen in hun slaapkamer. Hoe luxe en vooral romantisch is dat?!