Waar we een aantal jaar geleden massaal stalen meubels kochten, zochten we een tijdje daarna de warmte weer op en kozen we vaak voor een combinatie met hout. Daarbij was er één opvallende trend te zien: mangohouten meubels. Deze trend is echter gebleven en is nog steeds helemaal hot. Je kunt geen woonwinkel binnenlopen, magazine openslaan, make-over programma op TV bekijken of je ziet ze voorbijkomen. Niet zo vreemd. Ze passen namelijk in vrijwel ieder interieur en dat komt door verschillende dingen. Benieuwd hiernaar en wil je ook enkele tips voor het aanschaffen van mangohouten meubels? Lees het hieronder!

Mangohouten meubels

Het leuke van mangohouten meubels is dat ze, ondanks dat het materiaal hetzelfde is, er enorm veel mogelijkheden zijn. Mangohouten kasten zijn bijvoorbeeld op het moment enorm populair. Er zijn echter enorm veel verschillende mangohouten kasten verkrijgbaar. Zo kun je kiezen voor een stellingkast met mangohout, een dressoir van mangohout, een halfopen kast of juist een compleet dichte kast. Ook kan mangohout behandeld worden op verschillende manieren. Zo kun je kiezen voor een naturel look voor extra warmte in je interieur, maar je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een stoere zwarte variant.

Kies wel voor kwaliteit

Doordat Mangohouten meubels zo enorm populair zijn en ook al hebben bewezen tijdloos te zijn, zijn er ook enorm veel aanbieders. Dat maakt voor jou de keuze enorm en wellicht zelfs lastiger. Want hoe kun je immers door de bomen het bos zien. Daarnaast zijn er hierdoor enorm veel meubels verkrijgbaar die geen hoogwaardige kwaliteit bieden. Houtmijn heeft echter wel goede kwaliteit mangohouten meubels in haar assortiment. Het hout is netjes afgewerkt. Kies je voor zwarte mangohouten meubels dan zijn deze ook echt mooi zwart. Bij goedkopere aanbieders zie je vaak dat dit niet het geval is. Daarnaast is het hang- en sluitwerk ook echt van kwaliteit. Je kunt bij het kopen van meubels natuurlijk het beste kiezen voor hoogwaardige kwaliteit. Dit is de investering dubbel en dwars waard.

Mangohouten kasten

Om je te inspireren en om je enthousiast te maken (voor als je dat al niet al was), hierbij een aantal kasten van Houtmijn die waarschijnlijk ook prachtig zouden staan in jouw interieur;

hoge kast mangohout
mangohouten meubels
kast mangohout

Voor wat voor mangohouten meubels zou jij kiezen? Wij hebben al een tafel, een dressoir, een salontafel en een opbergkast! Ik kan het dan ook uit persoonlijke ervaring zeker aanbevelen!