Misschien kom je er langzaam maar zeker achter dat jouw vloer zijn beste tijd heeft gehad of je bent onlangs verhuisd, maar de stijl van de vloer spreekt je toch niet helemaal aan. Het is in beide gevallen de hoogste tijd om de vloer een keer goed aan te pakken bij jou in huis. Door je online te gaan oriënteren, kom je er al snel achter dat er enorm veel aanbod is. We hebben de twee belangrijkste vloeren met bijkomende voordelen voor je op een rijtje gezet. Zo wordt een nieuwe vloer kopen een eitje!

Pvc vloeren zijn er in verschillende soorten uitvoeringen

Pvc vloeren zijn enorm gewild onder woningbezitters, en dat is natuurlijk ook met een reden. De vloeren zijn er namelijk in verschillende soorten uitvoeringen en zijn ook nog eens erg aantrekkelijk geprijsd. Heb je er ook al over nagedacht in wat voor soort patroon je de pvc vloer wilt laten liggen en naar wat voor soort kleur je voorkeur op dit moment uitgaat? Van een grijze visgraat vloer tot aan een klassieke langwerpige plank in een houtlook, het zijn slechts twee voorbeelden van dit type vloer waar je uit kunt kiezen.

Veel mensen kiezen voor een klassieke laminaatvloer

Vandaag de dag is een laminaatvloer nog steeds erg in trek. De vloer is namelijk erg makkelijk te onderleggen, is gemakkelijk in onderhoud en net zoals een pvc vloer verkrijgbaar in ontelbaar veel designs. Ook zijn laminaatvloeren in verschillende soorten prijsklassen te vinden. Heb je op dit moment al een bepaalde voorkeur voor een vloer die je graag in de woonkamer, keuken, eetkamer, studeerkamer of slaapkamer terug ziet komen?

nieuwe vloer kopen

Kies ervoor om vloeren te bestellen bij een specialist zoals Vloerbezorgd.nl 

Van een neutrale vloer tot aan een meer uitgesproken ontwerp, bij een vloeren specialist ga je het allemaal vinden. Kies ervoor om vloeren te bestellen bij een specialist zoals Vloerbezorgd.nl. Je hebt in dat geval ook meteen de keuze uit accessoires zoals een ondervloer en bijpassende plinten. Ook hier kan een specialist je uitgebreid over adviseren.