Ga je verhuizen en is de badkamer niet helemaal naar wens? Heb je alleen geen budget voor een nieuwe badkamer? Dan zijn de producten van HG echt een uitkomst. Ik gebruikte ze zelf ook tijdens onze verhuizing en deel mijn ervaring! 

Nieuwe badkamer

Begin 2020 hadden we nog helemaal geen verhuisplannen. Toen kwam COVID-19 om de hoek kijken. Ik merkte al snel dat we eigenlijk een beetje uit ons huis aan het groeien waren. De was moest altijd drogen op de overloop bij gebrek aan een extra kamer, het speelgoed van de kinderen stond grotendeels op zolder en mochten ze elke dag “kiezen”. Ook een werkkamer was geen overbodige luxe nu ik zoveel thuis werkte. Slechts enkele maanden later kochten we daarom een ander huis. Een huis met heel veel potentie, maar waar nog wel veel gedaan moest worden. Omdat we niet van plan waren te verhuizen, hadden we ook niet echt een spaarpotje om te verbouwen. We zetten alles op alles en konden toch een nieuwe vloer leggen, een nieuwe keuken zetten, alles in de verf zetten en natuurlijk de nodige kleine klusjes doen. Helaas was er geen budget meer over voor de badkamer. Hij is opzich prima, maar je hebt natuurlijk het liefste een schone, als nieuw-uitziende badkamer. Ik ging daarom aan de slag met HG producten! 

nieuwe badkamer

HG Kalkweg schuimspray 3x sterker 

Een glazen douchedeur is iets dat ik nooit zelf zou uitkiezen. Wanneer je het niet goed onderhoud komt er kalk op. Iets wat de laatste jaren blijkbaar is gebeurd. Ik ging met de HG Kalkweg schuimspray 3x sterker. Het toepassen is heel eenvoudig: spray het op het oppervlakte, laat maximaal 5 minuten intrekken en spoel af. Hoewel ik niet al het kalk weg kreeg is het resultaat verbluffend! Wie weet hoe oud het kalk natuurlijk is wat er op zat dus ik had geen nieuwe douchedeur verwacht. 

HG Siliconenkitverwijderaar 

Ook waren er een aantal kitranden die duidelijk vervangen mochten worden. Hiervoor ging ik aan de slag met HG Siliconenkitverwijderaar. Alle benodigdheden zitten in de verpakking dus je kunt meteen aan de slag. Het maakt zo’n enorm verschil wanneer je nieuwe kitranden hebt! Kleine investering dus met een groot resultaat. 

HG Douche & Wasbakspray

Ten slotte maakte ik de badkamer schoon met HG Douche en Wasbakspray. Je kunt het iedere dag gebruiken. Een badkamer hoeft natuurlijk niet nieuw te zijn, maar schoon moet hij wel zijn. Het handige is dat je het op allerlei materialen kunt gebruiken. Zo kun je dus met één product elke dag je badkamer onderhouden! 

We zijn flink aan het sparen voor een nieuwe badkamer omdat de indeling ook niet naar onze wens is, maar tot die tijd hebben wij een prima badkamer dankzij deze grote schoonmaak!