Op deze blog deel ik alles wat mij bezighoudt in en om het huis. Dat kunnen DIY projecten zijn, inspiratie en trends, maar natuurlijk ook wat je doet in huis. Ik ben sinds een paar weken begonnen met Fitchannel. Ik deel daarom graag mijn persoonlijke mening met jullie.

Fitchannel

Laat ik eerst beginnen te vertellen wat Fitchannel precies is en wat je er mee kunt. Fitchannel is eigenlijk gewoon een online sportschool. Met een persoonlijke login kun je deelnemen aan allerlei programma’s. Er zijn meer dan 800 workouts dus je hoeft je niet te vervelen. Daarnaast staan er ook meer dan 1000 recepten op. Geen excuses dus meer om gezonder te leven.

Online sporten thuis

Natuurlijk is thuis sporten helemaal van deze tijd. Vanwege corona kun je niet overal sporten en wellicht zit je er zelf ook niet zo op te wachten om het “op te gaan zoeken”. We zijn nou eenmaal veel thuis, dus waarom ook niet thuis sporten. Ik werk op dit moment volledig thuis. Het biedt natuurlijk veel voordelen, maar ook een aantal nadelen. Pauze neem ik namelijk niet. Slecht natuurlijk. Het is daarom mijn voornemen om tijdens mijn lunchpauzes een half uur workout te doen met Fitchannel.

fitchannel

Mijn ervaring met fitness tv

Ik heb weinig disicpline moet ik eerlijk toegeven. Ik merk dus wel dat thuissporten dat wel van je verlangt. Toch krijg ik allerlei mails en meldingen van Fitchannel die mij er op wijzen dat ik toch weer actief moet zijn. Echt een stok achter te deur dus. Ik heb nog niet alle programma’s gevolgd, dus ik kan daar niet inhoudelijk op in gaan. Toch kan ik wel iets zeggen over het programma Groove. Dit is eigenlijk gewoon sportief dansen. Je hoeft geen salsadanseres te zijn. Een houten klaas kan ook meedoen. Het is heel laagdrempelig en het niveau loopt met jouw conditie mee op.

Het is een tijdelijke korting, dus wees er snel bij. Ik mag 20% korting geven op een 3 maanden abonnement. De code is: Homefreak20. Ga naar: Fitchannel.com/waarenwanneerikwil