Al 40 jaar een van de koplopers in de woonbranche: Trendhopper. Eén van mijn favoriete woonwinkels. Er zit praktisch een fysieke locatie bij me op de hoek, maar ook online kun je er heerlijk rondkijken en shoppen. Onlangs heb ik mijn woonkamer opgeleukt met enkele mooie trendy woonaccessoires uit hun assortiment. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Woonaccessoires Trendhopper

Van kussens tot plaids en van kaarsen tot ornamenten. Bij Trendhopper vind je enorm veel trendy woonaccessoires passend bij elke interieurstijl. Je vindt tijdloze items, maar ook items die helemaal passen bij de interieurtrends van dit moment! Ik hou er van om regelmatig te wisselen met woonaccessoires. Het geeft meteen een andere look en feel in je interieur, zonder dat je meteen een flinke investering moet doen of heel je huis moet omgooien.

Tafellamp Paiva

Al langere tijd stond Tafellamp Paiva op mijn wensenlijstje. Hij is verkrijgbaar in Beige en Zwart en hoewel deze beide kleuren perfect matchen in mijn interieur, koos ik toch voor de zwarte. Ik plaatste hem op het zijgedeelte van mijn bankstel. Een handige plek voor een tafellamp en daarnaast kan hij daar gezien worden vanuit mijn keuken, eetkamer en woonkamer.

Tafellamp Paiva zwart Art.nr.: A0151315

woonaccessoires

Windlicht Anna

Windlicht Anna vond ik al mooie toen ik hem tegenkwam in de webshop van Trendhopper, maar toen hij bezorgt werd was ik nog aangenamer verrast! Echt degelijke kwaliteit. Ik denk dat ik ze tijdens zomeravonden ook gezellig mee neem naar de tuin. Ik koos voor de variant van 24 cm hoog en de variant van 16 cm hoog.

Windlicht Anna 24cm hoog zand Art.nr.: A0161916
Windlicht Anna 16cm hoog zand Art.nr.: A0161908

woonaccessoires trendhopper

Ornament Paula

Op zoek naar een budgetvriendelijk ornament? Dan is ornament Paula echt een aanrader. Super betaalbaar en hij matcht in vrijwel ieder interieur. Hij past prima in een Japandi interieur, maar ook in een modern interieur! Hij is 38 cm hoog. Het is echt zo’n item wat je lekker meeneemt wanneer je je woonaccessoires weer eens gaat voorzien van een nieuw plekje in huis. Hij staat namelijk op heel veel plekjes leuk!

Ornament Paula 38cm hoog Art.nr.: A0163300

woonaccessoires van trendhopper

Kandelaar Andrea

Tot slot koos ik voor Kandelaar Andrea. Deze kandelaar is 32 cm hoog en past ook helemaal bij een Japandi interieur of in mijn Beige/Zwarte interieur. Van kandelaren kun je nooit genoeg hebben!

Welke woonaccessoires van Trendhopper zijn jouw favoriet?