Ik kan niet wachten tot de lente begint. Dat is natuurlijk normaal, en dat zullen jullie hoogstwaarschijnlijk ook wel hebben, maar dit jaar heb ik het erger dan voorgaande jaren. Tijd om alvast inkopen te doen voor deze lente. Ik deel graag mijn eerste lente aankopen!

tuininspiratie

Lente aankopen

Zoals ik al eens eerder heb aangegeven probeer ik zoveel mogelijk te shoppen bij kleine ondernemers. Ik gun hen dat echt. Een shop waar ik al een aantal items van in mijn interieur heb is Casa Lien. Naast handgemaakte items (echt prachtige plaids) heeft ze ook allerlei stationary, feestartikelen (echt een tip voor als je, net als mij, van monochrome houd) en allerlei woonaccessoires. Ze heeft ook een hoekje gericht op buiten en daar vond ik het geweldige kussen van Zoedt dat je hieronder op de foto ziet. Ik vond de tekst echt TE hilarisch. Op de achterkant van het kussen staat een hartje en dat deed me enorm denken aan VTwonen. Casa Lien heeft ook leuke tuinposters met grappige teksten. Ikzelf had al een tuinposter. Ik hou er van omdat je op deze manier het hele jaar sfeer houdt in je tuin.

tuinkussens
lente aankopen

Tot de lente er is

Oké, soms wil het zonnetje wel gaan schijnen maar ik vind het nog steed wel een beetje te koud om buiten te gaan zitten. We hebben wel een terrasheather op infrarood en Jim houdt er wel van om een haardje te stoken, maar toch wacht ik nog even tot de lente er echt is. Ik heb tot die tijd het leuke kussentje maar even op de bank gelegd binnen. En het ergste is dat ik eigenlijk wel enthousiast werd van het zwart-witte in mijn cognackleurige bank. Tot groot ongenoegen van Jim natuurlijk die de bui alweer ziet hangen dat ik nog meer kussentjes ga shoppen en mijn huidige weer op zolder belanden.

tuin aankleden

Tip van flip

Nog een leuke tip om je tuin op te vrolijken deze lente/zomer: Hang feestversiering op! Mooie slingers of leuke Honeycomb ballen. Ik hou er van. Wij hadden die ook in de grote boom hangen waaronder wij zijn getrouwd op onze trouwlocatie. Het geeft meteen een extra Ibiza sfeer. En een tuin kan natuurlijk nooit genoeg kleedjes, kaarsjes en kussentjes hebben. Ik ben ook gek op mijn all-year tuinvloerkleed! Zeker ook een aanrader!

Lees ook mijn andere blogs eens of laat hieronder een comment achter!