Heb jij alleen nog maar een spiegel op de badkamer of slaapkamer? Tijd om daar verandering in te brengen! Spiegels zijn helemaal trendy en je kunt er haast niet genoeg van hebben in huis. Waarom? Dat deel ik met je in deze blog. 

Spiegel in je interieur 

Er zijn heel veel redenen om te kiezen voor een spiegel in je interieur. Ik ga ze allemaal hieronder even opsommen voor je; 

  • Spiegels zijn tijdloos 
  • Spiegels zijn naast decoratief natuurlijk ook nog eens functioneel. Twee vliegen in één klap! 
  • Spiegels zorgen voor meer licht in je huis doordat ze natuurlijk licht weerkaatsen en verspreiden in je woning
  • Spiegels zijn in vele kleuren, vormen en maten verkrijgbaar. Zo is er altijd wel een spiegel die past bij jouw stijl en interieur
  • Spiegels kunnen echt in elke ruimte in huis. Denk aan de hal, je slaapkamer, het toilet, de badkamer en natuurlijk ook gewoon in de woonkamer!

The bigger, the better

Zelf ben ik persoonlijk echt fan van grote items in huis. Hoe groter, des te beter. Je maakt direct een statement en je zorgt ervoor dat het niet rommelig oogt. In plaats van 5 kleine accessoires op de eettafel, kies ik nu dus voor een grote vaas met zijden kunstbloemen. Voor items aan de wand is dit eigenlijk precies hetzelfde. Kies voor een grote spiegel. Twijfel je over de maat, kies dan juist voor een maatje groter. Niet alleen handig voor het spiegelbeeld, maar zo creëer je ook direct een eyecatcher in huis. 

Ga voor een spiegel op maat 

Heb je nou een specifieke maat spiegel nodig? Geen probleem! Je kunt tegenwoordig namelijk eenvoudig jouw spiegel op maat bestellen. Zo weet je zeker dat je de perfecte maat spiegel in huis hebt. Ideaal bijvoorbeeld als je een spiegel ergens tussen wilt plaatsen. Bespaar je die ellenlange zoektocht naar een specifieke maat en bestel je hem gewoon. 

Inspiratie

Nu je inmiddels helemaal overtuigd bent van het feit dat je echt je spiegelcollectie in huis moet uitbreiden, deel ik graag nog wat inspirerende foto’s:

xxl spiegel
spiegel in je interieur

Hoeveel spiegels hebben jullie al in huis?