We mogen weer eens lekker binnenkijken. Dit keer bij een bekende van mij, namelijk Naomi van @greysandbotanics. Ik heb met haar een aantal jaar in de klas van de middelbare school gezeten. Leuk om te zien dat zij ook een passie voor wonen heeft.

Even voorstellen

Naomi is geboren in Brabant en in 2010 via een omzwerving van Amsterdam in Zaandam terecht gekomen. “Ik woon samen met mijn vriend Jonathan in een huurappartement dichtbij het centrum van Zaandam. In mijn vrije tijd ben ik bezig met het inrichten en schoonmaken van ons appartement, het verzorgen van de planten en volg ik na werktijd nog de opleiding interior design. Ook ben ik dol op sporten, eten en tijd doorbrengen met familie en vrienden. Ik werk als Sales Executive in de luchtvaart en hou me ook bezig met vrijwilligerswerk”, aldus Naomi.

woonkamer

binnenkijken

Woon je op dit moment in jouw droomhuis?

“Mijn droomhuis staat hopelijk ‘ooit’ in de Bollenstreek en is een eengezinswoning met een mooie grote tuin, waar ik een moestuin/kas kan aanleggen. Naast de moestuin willen we graag een grote woonkeuken met kookeiland en/of bar en ik zou heel erg gelukkig worden van een plafondhoge boekenkast inclusief trap. (Een mens mag dromen nietwaar?)”

witte slaapkamer

De perfecte combinatie

Naomi had al voordat ze ging samenwonen met Jonathan vast gesteld dat het interieur niet kleurig zou zijn. “Jonathan is gek op het interieur van Menno Buch (zijn huis is volledig in grijstint en erg rustgevend voor het oog) en vindt een industriele inrichting ook mooi”.  Naomi houdt van natuurlijke materialen, ‘groen’ (veeeel groen) en zwart staal. “Dit gecombineerd heeft er voor gezorgd dat ons apparatement langzaam maar zeker grey and botanical is geworden”.

woonkamer piano in huis

Je allerlaatste aankoop?

“Vast een plant,haha tot ergernis van mijn vriend. Of het waren de Canvas Wandhanger Binti (zonsondergang), een ander mooi botanisch schilderijtje en een witte kaarsenhouder die ik mat zwart geverfd heb bij de Kwantum”.

witte keuken

Favoriete woonwinkels of merken

“Ik ben gek op kringloop winkels, waaronder het Goed in Zaandam. Ik kom standaard met mooie items terug die je nergens anders ziet. Ze hebben alle accessoires op kleur gesorteerd (en daar word ik als OCD-er lichtelijk hysterisch van). Daarnaast doe ik het meeste inspiratie op door in Amsterdam over de grachten rond te struinen en stiekem bij mensen naar binnen te gluren. Ook de Kwantum en de Xenos maken mij altijd blij.

hoekbank

Favoriete mede-instagrammers?

Mijn voorliefde voor interieur is begonnen by @bintihome en @rohouseproud. Ik moet zeggen dat daar @interieur_huisjekant, @zwartwitwonen, @casadidenise, @tintje_lichter en @bohemianbeliceinterior bij zijn gekomen. Misschien niet helemaal objectief, @bohemianbeliceinterior is mijn zusje maar ik ben serieus verliefd op haar mooie studio en dat met haar ‘studenten’ budget.

Bij meer huizen binnenkijken? Check alle binnenkijkers!