De wintermaanden zijn het beste moment om lekker binnen knus tijd door te brengen met familie en vrienden. Je huiskamer is de eerste plek waar je graag wilt gaan zitten. Het is daarom heel leuk om van je huiskamer een nog gezelliger plekje te maken tijdens de wintermaanden. Hoe je dit kunt doen lees je in dit artikel. 

Maak het gezellig en knus

Je woonkamer gezellig maken lijkt makkelijker dan dat is het is. De winkels liggen vol met leuke lampjes en zachte dekens. Waarschijnlijk heb je al een bestaand interieur en daar wil je ook niet te veel aan veranderen. Ook wil je niet te veel toevoegen omdat dat je huiskamer heel druk maakt. Met een paar kleine aanpassingen kun je je woonkamer heel gezellig maken. Hang allereerst extra lampjes op, dit zorgt voor meer licht en sfeer in de kamer. Leg een extra dekentje neer en steek wat kaarsjes aan. Heb je een haard, dat is al helemaal sfeervol! Koop een fauteuil en zo kun je heerlijk uitgebreid neerploffen in je stoel. 

Speel in op de feestdagen

De wintermaanden draaien natuurlijk vooral om de feestdagen zoals Sinterklaas, kerst en oud en nieuw. Houd daar in de inrichting van je huiskamer rekening mee. Zet je schoen klaar bij Sinterklaas en zet daarna gelijk de kerstboom op. De kerstboom is tijdens de kerst de blikvanger van je huiskamer, je kunt daarom ook nooit te veel tijd besteden aan de kerstboom. Maak je huiskamer feestelijk bij oud en nieuw en nodig veel vrienden uit om samen te genieten van je sfeervolle huiskamer. 

wintermaanden

Verwen jezelf met nieuwe meubels

Als je dan toch aan het shoppen bent naar wat extra’s om je huiskamer knusser in te richten, dan kun je ook met een schuin oog kijken naar nieuwe meubels. De bank is het belangrijkste waar natuurlijk iedereen plek moet hebben, ook wanneer je vrienden of familie ontvangt. Kijk daarom eens bij de banken van VidaXL

Het belangrijkste om je huiskamer nog gezelliger te maken is het gezelschap, dus nodig vooral veel vrienden en familie uit. Bereid de avond voor door lekker te koken en zo ontbreekt de lekkere geur ook niet in je huiskamer. 

Hopelijk heb je zo veel inspiratie opgedaan om je huiskamer gezelliger in te richten. Meer inspiratie nodig? Kijk dan eens online of loop rustig door de winkels voor meer inspiratie. Wacht niet te lang met het inrichten van je knusse huiskamer!