Nadat je keuken is opgeleverd sta je waarschijnlijk te popelen om je keuken te decoreren. Je kunt dit natuurlijk op veel verschillende manieren doen en met verschillende soorten accessoires. Maar niet alle accessoires zijn even geschikt voor in de keuken. Zo wil je natuurlijk niet dat je accessoires in de weg liggen. We hebben daarom een aantal ideeën voor je op een rijtje gezet.

Wandplanken

Een keuken moet naast mooi natuurlijk ook praktisch zijn. Veel mensen houden van een opgeruimd werkblad en dan kunnen accessoires al snel in de weg liggen. Je kunt er dan voor kiezen om planken aan de wand te hangen. Op deze planken kun je dan je decoratie kwijt. Naast dat je dan dus geen werkruimte verliest, zorgen niet alleen de accessoires maar ook de planken voor wat extra sfeer.

keuken decoratie

Kunst

Bij keukenaccessoires wordt er al snel gedacht aan functionele accessoires als een zeeppompje of bijvoorbeeld een vaas met bloemen. Maar waar minder vaak aan wordt gedacht is kunst. Vaak heb je op de wanden nog ruimte om decoratie op te hangen, deze kun je dan bijvoorbeeld vullen met een schilderij of een ander soort kunst die je mooi vindt. En ook dit neemt natuurlijk geen ruimte in!

keuken decoreren kunst

Multifunctionele accessoires

Er zijn verschillende soorten accessoires die niet alleen mooi, maar ook multifunctioneel zijn. Denk bijvoorbeeld aan een set houten snijplanken. Deze kun je bijvoorbeeld gebruiken om je hapjes op te presenteren, maar staan daarnaast ook mooi tegen de achterwand van de keuken. Zo zijn er verschillende van deze multifunctionele accessoires. Je kunt daarnaast ook denken aan keukengerei, een glazen fles met olie of kruiden. Deze accessoires heb je in alle soorten en maten, dus je kunt deze helemaal afstemmen op je keukenstijl. Wil je graag inspiratie op doen voor je nieuwe keukenstijl? Neem dan een kijkje op kitchen4all.nl

Kruidenplanten

Vaak wordt benoemd dat planten de keuken een mooie aanvulling zijn in de keuken. Ze zorgen ervoor dat er een sfeervolle ruimte ontstaat. Er wordt dan vaak gekozen voor kamerplanten, maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor kruidenplanten. Naast dat deze praktisch zijn, geven ze vaak ook een geur af. Hierdoor hangt er ook direct een heerlijke geur in je keuken.

Complete ontzorging

Is jouw keuken nog niet vervangen, maar ben je wel op zoek naar een nieuwe? Bij Kitchen4All zijn we er voor je om je te ontzorgen in dit proces. Zo staan in onze winkels onze deskundige keukenadviseurs voor je klaar. Zij kunnen je van advies voorzien en een 3D-ontwerp voor je maken. Maar ook na de aankoop van je keuken staan we voor je klaar. Zo komen we de keuken gratis bij je thuis afleveren én kunnen we de montage voor je verzorgen. Jij hoeft je straks dus alleen nog maar druk te maken over het decoreren van je nieuwe keuken.