Wie wil dat nou niet: een wellness gevoel in je eigen badkamer? Met slechts een aantal aanpassingen kun jij dit ook zo ervaren. Je hebt geen enorm budget nodig, hoeft niet de hele badkamer eruit te slopen, maar je hoeft alleen maar aan de slag te gaan met onderstaande opties! 

Wellness gevoel in je badkamer

Er is tegenwoordig enorm veel mogelijk op het gebied van badkamers. Dat welness gevoel kun je dus ook gewoon in je eigen badkamer ervaren. Voordat je het wellness gevoel in je eigen badkamer gaat proberen toe te voegen, is het wellicht handig je eerst te oriënteren op ideeën en trends. Bekijk eens de badkamer inspiratie van Baden+, doe ideeën op wanneer je op Pinterest scrollt of lees woonmagazines. Vaak zie je daar allerlei perfecte badkamers met een enorme sfeer. Je kan ervoor kiezen om je hele badkamer te verbouwen, maar dit is niet altijd nodig. Door de inspiratiebeelden in je op te nemen, kun je ook kleinere aanpassingen zien die op korte termijn te realiseren zijn.

Sunshower

Een wellness gevoel creëer je natuurlijk door luxe. Je mag dus best uitpakken in je badkamer.  Wat maakt jouw badkamer luxer dan die van iemand anders? Simpelweg doordat het iets heeft wat andere badkamers niet hebben.  Neem bijvoorbeeld een sunshower. Op en top luxe! Daarnaast natuurlijk ook super goed voor je gezondheid. Veel mensen kampen met een vitamine D tekort. Met een sunshower kun je jouw vitamine D op peil houden! Daarnaast is het ook super goed voor je spieren.  

sunshower

A touch of gold 

Nog een vorm van luxe in je badkamer: voeg gouden accenten toe.  Je kunt dit zo groot en opvallend maken als je zelf wilt.  Gouden kranen zijn tegenwoordig erg populair, maar je kunt bijvoorbeeld ook gaan voor gouden tegels in je badkamer.  Hoe dan ook krijgt je badkamer instant een wellness uitstraling met al dat goud!

gouden kranen

Luxe textiel

Bij een bezoekje aan een wellness zul je merken dat luxe textiel centraal staat.  Je ontvangt bij binnenkomst misschien wel een heerlijk zachte badjas, stoffen badslippers en natuurlijk de zachtste handdoeken. Voor een wellness effect bij jou in de badkamer moet je dus ook zorgen dat deze luxe items aanwezig zijn.  Investeer in kwalitatief hoogwaardig badtextiel met een mooie luxe afwerking. Hang je badjas als een eyecatcher in de badkamer en zorg dat die mooie handdoeken en gastendoekjes binnen handbereik zijn! 

Planten

Nog een goedkope en simpele oplossing die je wellicht vandaag al kan toevoegen voor een wellness gevoel in jouw badkamer: voeg planten toe.  Wist je dat veel planten het bizar goed doen in zo’n hoge luchtvochtigheid.  Je zult zien dat je planten het een stuk beter gaan doen en dat je jezelf waant in een echte jungle terwijl je aan het douchen bent.  

wellness gevoel

Organize 

Een badkamer met een wellness effect is georganiseerd en opgeruimd! Giet je shampoo over in mooie flesjes, rol je handdoeken mooi op en stel ze tentoon in een mooi mandje. Je oorstaafjes en wattenschijfjes berg je mooi op in mooie glazen potjes. 

Zo zie je dat je met een klein budget en slechts enkele aanpassingen je badkamer naar een hoger level kunt brengen! 

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Baden+