Slapen is noodzakelijk voor een goede gezondheid. Daarom is het belangrijk dat je bed een plek is waar jij je goed voelt. Na een lange dag wil je thuiskomen in een oase van rust en luxe. Het aanbod luxe bedden kan overweldigend zijn. Daarom help ik jou in deze blog het juiste luxe bed te vinden.

Waar moet je op letten?

Je koopt niet elke dag een nieuw bed. Daarom is het belangrijk dat je een bewuste keuze maakt.

  • Matras

Bedenk wat voor matras je nu hebt en of je weer een soortgelijke wil hebben. Het is daarbij erg belangrijk om na te gaan of je rug- of nekklachten hebt. Als dat het geval is kan je op deze plekken kiezen voor extra ondersteuning.

  • Materialen

Steeds meer mensen geven de voorkeur aan slapen op een bed van natuurlijke materialen. Natuurlijk slapen is gezond en duurzaam. Ook is het erg aangenaam, natuurlijke materialen zijn de beste vocht- en klimaatregelaars.

  • Design

Naast de matras is het design van het bed belangrijk. Dat is bepalend voor het gevoel dat je krijgt wanneer je je slaapkamer binnenstapt.               

luxe bed

Wat maakt een bed een luxe bed?

Luxe bedden zijn gemaakt van de allerbeste natuurlijke materialen. Een bodem van massief hout, een matras van zuivere wol, zacht katoen en paardenhaar. Deze materialen hebben een lange levensduur. Daarnaast is het belangrijk dat je kan kiezen voor extra ondersteuning op plekken waar jij dit nodig hebt. Bijvoorbeeld in de schouderzone.

Kies voor design

Naast topkwaliteit zorgt uitstraling voor het ultieme luxe gevoel. Kies daarom een bed ontworpen door een designer. Bij Nilson hebben ze een ruim aanbod design bedden. Ontworpen door designers als; Ruud van Oosterhout, Jeroen van Zwetselaar en Roelfien Vos. Heel uiteenlopende designs, daarom is er voor iedereen een passend design. Deze designs zijn van alle gemakken voorzien. Zo kunnen in alle hoofdborden elektra worden ingebouwd. Handig voor schakelaars, stopcontacten en leeslampjes.

De belangrijkste onderdelen om een goed bed te kiezen zijn comfort en design. Ik adviseer je om naar de showroom van Nilson te gaan en je daar te laten adviseren. Zo krijg je het beste comfort en kun je het mooiste design kiezen.