Vandaag de dag is de badkamer één van de belangrijkste plekken in huis. Het is de plek waar je in het weekend uitgebreid gaat badderen, waar je de dag snel opstart voor de make-up spiegel of de dag afsluit met een warme en fijne douche. Daarom is het meer dan logisch dat je er maar al te graag alles aan doet om een luxe spa-gevoel in je badkamer neer te zetten. Maar hoe pak je dat nu het beste aan? En waar moet je zoal op letten? Zoek dan niet verder, want in dit artikel geven we je de belangrijkste tips. 

Maak gebruik van lichte kleuren en luxe materialen 

Heb je al een keer goed gekeken naar badkamers die deze sfeer uitstralen? Er wordt altijd gebruik gemaakt van lichte kleuren, in combinatie met luxe materialen. Je kunt daarbij denken aan tegels van keramiek, plankjes van marmer en badrekjes van bamboe. Met slechts een paar kleine aanpassingen in de badkamer, kun je dus al een wereld van verschil maken.

badkamer luxe gevoel
luxe badkamer wellness

Investeer in accessoires die de sfeer van je badkamer naar een hoger niveau tillen 

Maar het uitzoeken van de juiste accessoires voor in de badkamer, is misschien wel minstens zo belangrijk. Denk hierbij aan mooie potjes van marmer voor het opbergen van badzout, wattenstaafjes en een tandenborstel. Misschien gaat je hart sneller kloppen van een heerlijke geurkaars waarmee je tot rust kunt komen of je bent nog op zoek naar een luxe wasmand, bijvoorbeeld van jute of linnen. Stem de kleur van de accessoires altijd op elkaar af, zodat je zorgt voor een sereen en mooi totaalplaatje bij jou in de badkamer. Naar wat voor soort kleurenpalet voor in de badkamer gaat je voorkeur het meeste uit? 

luxe spa-gevoel in je badkamer
wellness thuis

Vergeet niet om de kranen en wastafel te upgraden 

Met het vervangen van een paar accessoires in de badkamer in bijvoorbeeld een betonlook badkamer, kun je al een wereld van verschil maken. Controleer ook meteen of de kranen en de wastafel een upgrade kunnen gebruiken. Hier breng je immers aardig wat tijd door als je in de badkamer bent. Kranen in het zwart en in het roségoud, doen het bijzonder goed als je een badkamer met een spa-gevoel wilt gaan creëren. Deze upgrades en meer shop je natuurlijk erg eenvoudig online. Voor ieder budget en voor iedere smaak is er altijd wel een passend aanbod zodat je gemakkelijk een luxe spa-gevoel in je badkamer kunt neerzetten. 

badkamer luxe spa-gevoel
luxe spa-gevoel