Speelser dan vierkant, maar strakker dan rond – hexagon tegels zijn hip! We zien ze vaak op de wand, maar ook hexagon vloertegels winnen aan populariteit. In de badkamer, keuken en hal, bijvoorbeeld.

Op zoek naar dé perfecte hexagon vloertegel voor jouw droomwoning? Bij Mozaïektegelwinkel.nl vind je ongetwijfeld het juiste exemplaar. Lees hieronder meer over deze zeshoekige vloertegels.

Kleurrijke hexagon vloertegels voor de badkamer

De badkamer is een licht-betreedbare ruimte. Dat betekent dat daar eigenlijk alleen met sokken of op blote voeten wordt hgelopen. In de badkamer kun je daarom eigenlijk alle matte hexagon tegels uit het assortiment van Mozaïektegelwinkel.nl verwerken. Een statement maken? Kies dan voor hexagon vloertegels met een kleurtje, zoals grijsgroen of lichtroze. Je vindt deze kleurrijke tegels bijvoorbeeld in de Valencia- en Barcelona-collectie.

Matte hexagon vloertegels in de badkamer zien er natuurlijk fantastisch uit, maar daarnaast bieden ze ook wat extra veiligheid. De matte afwerking fungeert namelijk als een natuurlijke antislip-laag, waardoor je minder risico loopt op uitglijden. Dit zijn daarom ideale vloertegels in bijvoorbeeld de douche of rondom het bad. Gebruik in dat geval wel een epoxyvoeg, zodat kalk de voegen niet kan aantasten. Op die manier houd je jouw hexagon vloertegels zo mooi mogelijk!

Mozaïektegels in de hal, keuken of woonkamer

In tegenstelling tot de badkamer, wordt in de rest van jouw huis natuurlijk wel met schoenen gelopen. Deze vloeren vragen daarom om een sterke, krasbestendige hexagon tegel. Als je op zoek bent naar hexagon vloertegels voor dat soort ruimtes, kun je dan ook het beste de London-collectie van Mozaïektegelwinkel.nl bekijken. Deze porseleinen, ongeglazuurde tegels zijn namelijk dubbelhard gebakken en daarom geschikt voor elke soort vloer.

In de London-collectie vind je diverse hexagon mozaïektegels, in een groot en klein formaat. Kies bijvoorbeeld voor modern antraciet of voor warm beige. Helemaal uitpakken? Bekijk dan de hexagon vloertegels met een patroon. Deze staan heel mooi in een afgesloten of aparte ruimte met een klein vloeroppervlak, zoals de hal.

hexagon vloertegels

Hexagon vloertegels op maat gemaakt voor jou

Bij Mozaiektegelwinkel.nl vind je dus meer dan genoeg hexagon vloertegels voor jouw droomhuis. Toch kan het zo zijn dat je nét niet vindt wat je zoekt. In dat geval biedt maatwerk misschien de oplossing. Je kunt namelijk je favoriete hexagon vloertegels in een bepaald patroon laten verwerken, speciaal op maat gemaakt voor jouw interieur. In principe is alles mogelijk: als jij het kunt bedenken, kan Mozaïektegelwinkel.nl het laten maken.

Ben je geïnteresseerd in maatwerk mozaïek? Dan is het belangrijk dat je een tekening op schaal kunt aanleveren. Wanneer het om een repeterend patroon gaat, is een foto ook genoeg. Verder hoef jij helemaal niks te doen, want de rest regelt Mozaïektegelwinkel.nl. Meer weten over op maat gemaakte hexagon vloertegels? Neem dan gerust contact op.