Als interieur liefhebber ben je continu aan het kijken hoe je de inrichting naar een nieuwe dimensie kan brengen, aangezien je graag een interieur hebt welke niemand anders heeft. Maar hoe zorg je ervoor dat je deze nieuwe dimensie blijft bereiken? Dit doe je door naast de inrichting te veranderen, ook af en toe de muren een andere uitstraling te geven. Een nieuwe dimensie op de muur kun je bijvoorbeeld bereiken met foto behang, Daarom gaan we in deze blog in op de mogelijkheden van foto behang.

Wat is foto behang?

Zoals de naam eigenlijk al zegt is foto behang een behang waar een afbeelding op staat, het is dus niet een standaard behang met een printje erop. Bij foto behang kun je echt denken aan een afbeelding van bijvoorbeeld een natuurlandschap, welke je tegen de muur aan kunt plakken. Foto behang is ook een dikker en daardoor ook steviger behang dan standaard behang. Het aanbrengen van foto behang is wel een precisie klusje, aangezien de foto perfect moet aansluiten voor een optimaal resultaat. Met behulp van foto behang kun je meer diepgang creëren is een ruimte.   

De verschillende mogelijkheden 

Wanneer foto behang maar een paar mogelijkheden biedt is de exclusiviteit er ook vanaf, daarom is het aanbod in verschillende soorten foto behang aanzienlijk groot. Zo kun je van de meeste onderwerpen wel een bijpassende foto behang vinden. Denk hierbij aan foto behang met een foto van een natuurlandschap, van een drukke stad, of zelfs aan een afbeelding van een tekenfilm of zelfs een afbeelding van een wereldberoemd schilderij. Er zijn dus kortweg genoeg mogelijkheden als het gaat om foto behang. Of kun je ook Foto behang van eigen foto laten maken?   

foto behang new york

Een eigen foto op foto behang 

Wanneer je in het grote aanbod van foto behang niet de juiste afbeelding hebt kunnen vinden, is er ook een mogelijkheid om een eigen foto te laten bedrukken op het behang. Je kan makkelijk online een canvas met eigen foto maken, om deze vervolgens op het behang te kunnen laten printen. Zo weet je zeker dat er een foto voor jou tussen zit als het gaat om foto behang. 

foto behang

De vormen foto behang   

Foto behang is te verkrijgen in een paar vormen, je kunt namelijk een hele muur bedekken met een foto, of je kunt een rechthoekig stuk foto behang nemen voor een deel van de muur. Daarnaast is er ook nog een mogelijkheid om een cirkel foto behang te nemen, dan heb je een ronde foto op de muur.