Wil jij het hele jaar door genieten in je tuin? Dat kan gewoon. Of het nou regent, sneeuwt of gewoon heel koud is. Het is allemaal geen goede reden om binnen te blijven. Het enige wat je er voor moet doen is één ding! Benieuwd wat dat is? Lees dan snel verder! 

Ook in de winter genieten in je tuin 

Het is helemaal trendy (denk aan winter BBQ’s met kerst) en daarnaast ook enorm gezond om in de winter lekker veel buiten te zijn. Ben je in de zomer vaak in je tuin te vinden, waarom dan niet ook in de winter? Zoals gezegd heb je er maar 1 ding voor nodig. Ik zal je eerlijk zeggen, het is geen klein ding en voor de investering moet je wellicht even sparen, maar het is echt de moeite en investering waard. Kies deze winter voor een luxe veranda op maat!

Luxe veranda in je tuin

Je leest het goed: ik heb het over een veranda op maat. Waarom op maat en naar wens? Omdat je op deze manier de veranda perfect kunt aansluiten bij jouw huis. Het wordt dan een verlengstuk van je woning in plaats van een los buitenverblijf dat niet echt bij je woning past. Daarnaast kun je de ruimte in je tuin optimaal benutten door de grootte van je veranda daar op aan te passen. 

tuinkamer inrichten

Een veranda voor in de winter 

Een veranda is ook echt een aanwinst voor de zomer. Je kunt er beschutting zoeken en de warmte blijft er langer onder hangen waardoor je ook de zomeravonden heerlijk buiten kunt blijven. Wil je jouw veranda nou ook comfortabel maken voor de winter, dan kun je daar ook allerlei accessoires voor bestellen. Kies bijvoorbeeld voor een glazen schuifwand, waarmee je de wind buiten kunt houden. Ook kun je kiezen voor een gaskachel, houtkachel of heater voor extra warmte. 

dichte veranda

Een verlengstuk van je woning 

Het fijne van een veranda of tuinkamer die ook geschikt is voor de winter, is dat je je bij de styling niet in hoeft te houden. Die mooie luxe loungeset hoeft niet opgeslagen te worden, die gezellige kussentjes kunnen gewoon blijven liggen en mooie accessoires kun je laten staan. Een tuinkamer inrichten is echt enorm leuk om te doen. Door de bescherming tegen weersomstandigheden, kun je jouw tuinkamer inrichten alsof het je woning is. Hang mooie lampen op, leg plaids neer, plaats kaarsen en leg een mooi vloerkleed neer. Zorg ervoor dat het huiselijk aanvoelt en creëer een sfeervol geheel.  

tuinkamer op maat