Het is inmiddels alweer een tijdje geleden dat ik 2 prachtige zitzakken ontving van ikwilzitzakken.nl. Hoog tijd dus om er een blog over te schrijven, want ik kan ze echt iedereen aanbevelen (tot zover de spoiler alert). Waarvoor ik ze gebruik,  waarom ik voor deze heb gekozen en welke opties je hebt… ik deel het allemaal in deze blog! 

Zitzakken voor de kinderen

Inmiddels al een aantal jaar geleden dat ik 2 zitzakken voor de kinderen op de kop wist te tikken (ze lagen ergens in de sale). Ik dacht dat ze wel leuk waren voor de kinderen in de tuin of als ze een filmpje aan het kijken waren binnen.  In werkelijkheid werd er gewoon keihard ruzie gemaakt over de zitzakken , want niet alleen de kinderen willen er op zitten, ook ik plof er nogal eens in. Het plan was daarom om ook 2 zitzakken aan te schaffen voor Jim en mij.  Natuurlijk wel voor volwassenen, want deze zitzakken waren meer voor kinderen gemaakt en niet echt goed gevuld. 

Ikwilzitzakken.nl

Op Instagram kwam ik al snel in contact met ikwilzitzakken.nl. Ik hoorde van verschillende mensen dat ze echt goede kwaliteit zitzakken verkochten.  Ik koos uiteindelijk voor de Sitting Point BigBag Karolina XL – Beige. Perfect geschikt voor mensen tussen 100 cm en 180 cm. Ook voor Jim met 183 cm lengte is het een prima maat. De hoes heeft een rits en is dus te wassen in de wasmachine.  Dat is natuurlijk wel handig bij een zitzak voor buiten!

zitzakken kopen

Overal mee naartoe

Je zou denken dat het probleem inmiddels dus is opgelost met het ruziën om de zitzakken, nu we er vier hebben.  Helaas is dat niet waar. Deze zitzakken zitten echt zo goddelijk dat Jake en Jackie inmiddels ook niet meer op hun eigen zitzakken willen zitten. Op mooie zomerse dagen heb ik ze op het gazon gelegd en konden we heerlijk in het zonnetje vertoeven, maar we hebben ze inmiddels ook al vaker mee naar binnen genomen.  Ideaal om een avondje comfortabel te netflixen! De zitzakken zijn echt goed gevuld en zijn goed “vormbaar”. Zo kun je een beetje onderuitgezakt liggen, maar je kunt er ook voor kiezen om wat meer rechtop te zitten.

zitzakken volwassenen

Onze zitzak is trouwens verkrijgbaar in meerdere kleuren. Ook heeft Ikwilzitzakken.nl veel verschillende andere modellen zitzakken. Zeker even de moeite om er dus een kijkje te gaan nemen!