Een bed dat helemaal perfect aansluit bij jouw wensen op het gebied van comfort én stijl – dat klinkt toch geweldig? Met een boxspring op maat is het allemaal mogelijk. Dit bed tovert iedere simpele slaapkamer om tot een luxe hotelkamer. Ben je nieuwsgierig geworden naar meer informatie over de mogelijkheden van boxsprings? Lees dan snel verder!

Jouw ideale matras 

Het grootste voordeel van een boxspring is natuurlijk het comfort. In tegenstelling tot een normaal bed is een boxspring bed opgebouwd uit veren. Deze zorgen voor extra ondersteuning en dragen bij aan een heerlijke nachtrust. Maar ook op het gebied van matrassen is er bij een boxspring veel mogelijk. Je hebt de keuze uit allerlei soorten, zodat je altijd een ideale match kunt vinden. Er zijn bijvoorbeeld goed ventilerende boxspring matrassen, harde matrassen met meer ondersteuning en varianten waar je juist lekker in weg kunt zakken. Bij een tweepersoonsbed kun je beide matrassen los van elkaar samenstellen. 

Matrastopper voor extra comfort

Met een matrastopper maak je het bed pas echt helemaal compleet. Deze bovenlaag biedt extra ligcomfort bovenop het ondersteunende matras. Ook bij dit onderdeel heb je de keuze uit verschillende soorten en materialen. 

Altijd het perfecte formaat

Kun je geen passend bed vinden voor in de krappe slaapkamer? Of ben je een stuk langer dan gemiddeld en is een bed van 200 cm lang niet voldoende? Door zelf een boxspring samen te stellen, zijn dit geen problemen meer. Je kiest zelf de geschikte maat voor het bed en het matras.

Boxspring voor jouw woonstijl

Een ander voordeel van een boxspring op maat is dat je zelf de look kunt bepalen. Kies het gewenste materiaal van de stoffering, je favoriete kleur en een hoofdbord of voetbord naar keuze. Op de bovenstaande afbeelding zie je een bed dat is samengesteld door middel van de configurator van beddenwinkel Silvano. Je begint met een basismodel (in dit geval het boxspring bed The Frame) en past het stap voor stap aan naar jouw wensen. Super handig als je op zoek bent naar een uniek bed in een bijzondere kleur!

Luxe toevoegingen naar keuze

Wil je echt helemaal uitpakken met de nieuwe boxspring? Voeg dan nog wat luxe extra’s toe. Denk aan bijpassende nachtkastjes van exact hetzelfde materiaal, een mooie dekenkist met dezelfde kleur of zogenaamde uitstapverlichting. Deze verlichting bestaat uit LED strips die onder het bed worden gemonteerd. Door middel van een bewegingssensor zal het licht aanspringen als je ’s nachts in het donker uit bed stapt. Handig, veilig en luxe tegelijk!