Een uitermate stijlvolle wijnbeleving in uw woning zal de waarde van uw huis verhogen. Naarmate er meer opties voor verbouwing beschikbaar komen voor huiseigenaren, kiezen velen ervoor om hun leefruimte te verbeteren met een aangepaste wijnhoek. Met de kosten van het installeren van een klimaatkast in jouw huis, willen veel huiseigenaren weten of het de waarde van hun huis zal verhogen. Je zult versteld staan ​​van wat de feiten vertellen.

Wijn wordt steeds populairder

Een toegewijde wijnopslag met temperatuurregeling wordt steeds gebruikelijker naarmate wijn aan populariteit wint bij de eindgebruikers. Huiseigenaren zijn op zoek naar het gemak van het hebben van hun eigen wijnopslag en de mogelijkheid om die wijnen correct te bewaren om de kwaliteit van wijnen te behouden. Wijnklimaatkasten worden daarom veel populairder bij zowel nieuwbouwwoningen als woningrenovaties. Kopers die op zoek zijn naar deze unieke eigenschap in een bestaande woning, zijn bereid ervoor te betalen en dit kan door de mogelijkheden die een inbouw wijnkoelkast biedt. 

Er vindt een trendverschuiving plaats

Er was een tijd in het niet al te verre verleden dat thuis theaters een ware rage waren. Die trend lijkt echter te verschuiven. Nu schuwen huiseigenaren het idee van home gym of thuisbioscoop ten gunste van een wijnbeleving. De redenen hiervoor kunnen verschillen. Sommigen geloven dat het de groeiende populariteit van wijn is. Anderen zeggen dat degenen die wijn verzamelen, dit willen doen in een stabiele, aangepaste, geacclimatiseerde wijnklimaatkast die ze naar eigen wens kunnen ontwerpen.

Weer anderen vinden dat het een niveau van elegantie toevoegt dat een homegym of thuistheater eenvoudigweg niet doet, omdat die twee voor de meeste gasten uit het zicht zijn verborgen, terwijl een wijnklimaatkast het middelpunt van een huis kan worden.

Een BODEGA43 wijnklimaatkast kan een onbruikbare of onderbenutte ruimte transformeren

Een professionele wijnklimaatkast installateur kan met een huiseigenaar samenwerken om een ​​voorheen ongebruikte of onderbenutte ruimte in een huis te renoveren en er een moderne wijnruimte van te maken.

Kelders, opslagruimten voor jouw rommel en tassen buiten de keuken, slaapkamers en andere optionele ruimtes kunnen van een verspilde ruimte veranderen in zeer gebruikte, functionele ruimte. Dit kan waarde toevoegen in de ogen van een huizenkoper.

Huizenkopers zijn op zoek naar speciale functies in woningen

De koper van een huis van vandaag heeft veel opties om uit te kiezen, of het nu gaat om het kopen van een gloednieuw huis of het kopen van een bestaand huis dat is gerenoveerd. Iedereen die zoekend is naar een bestaand huis, herkent snel hoe vaak de typische huiseigenaren hun huis renoveren om een populaire woning te creëren.

Huizenkopers die op zoek zijn naar iets unieks en anders, zullen snel het unieke karakter van een huis met een wijnklimaatkast herkennen, vooral een geklimatiseerde wijnklimaatkast. Huizen in extreem warme of extreem koude klimaten doen er niet goed aan om een ​​paar ingebouwde wijnrekken aan een open muur te hebben, maar een wijnklimaatkast die wijnen kan beschermen is zeker een pluspunt.

wijnklimaatkast in huis

Luxe huizen vragen om stijlvolle kenmerken

Renovaties in luxe huizen in luxe buurten profiteren vooral van het toevoegen van een wijnklimaatkast in het huis als het gaat om de wederverkoopwaarde. Voor een nieuwe generatie, voor wie het verzamelen van wijn zowel een sociale hobby als een investeringsstrategie is, zijn de BODEGA43 wijnklimaatkasten een must.