Mooie eetkamerstoelen maken je eethoek compleet. Er zijn veel verschillende eetstoelen te vinden en daarom kan het lastig zijn om een keuze te maken. Je wilt graag dat eetkamerstoelen fijn en comfortabel zitten, maar daarnaast ook matchen met de rest van je interieur. Het is zeker aan te raden om de website urbansofa.nl eens te bezoeken. Bij UrbanSofa kun je helemaal zelf je eetkamerstoelen samenstellen. Meer weten? Lees snel verder en bezoek de website.

Zelf je eetkamerstoel samenstellen

UrbanSofa heeft veel verschillende modellen eetkamerstoelen in hun collectie. Van een simpel, klassiek model tot grote, luxe eetkamerfauteuils. Elke eetkamerstoel kun je laten stofferen in maar liefst 200+ stoffen! Daarnaast kun je de pootkleur kiezen en zijn er verschillende opties. Kies bijvoorbeeld voor een stoere hanger op de achterkant van de eetkamerfauteuil.

Waarom UrbanSofa?

Wanneer je jouw nieuwe eetkamerstoelen hebt samengesteld, worden deze helemaal met de hand gemaakt in de Europese fabriek van UrbanSofa. Hierbij spelen duurzaamheid en aandacht voor mens en milieu een grote rol. Daarnaast bieden ze hun meubels tegen een scherpe prijs aan. Dat kunnen ze doen, doordat ze kostbare schakels uit het proces weglaten. Zo besparen ze niet alleen op veel kosten, maar werken ze ook nog eens een stuk duurzamer. Ze doen bijvoorbeeld niet aan opslag en overslag, maar brengen je nieuwe eetkamerstoelen met de nieuwste vrachtwagens rechtstreeks van de fabriek naar het verkooppunt waar jij je eetkamerstoelen hebt gekocht.

urbansofa

Je favoriete eetkamerstoel bekijken

Wanneer je een mooi model bent tegengekomen op de website van UrbanSofa, kun je deze bekijken en bestellen bij een UrbanSofa verkooppunt. Die zitten door het hele land, dus er is er altijd een bij jou in de buurt. Voor vragen kun je altijd contact opnemen met de klantenservice van UrbanSofa.