Een hotelkamer, je kan er tot rust komen en genieten van de simpele luxe die je wordt aangeboden. De kleine dingen maken het verschil, dat ga je ook teruglezen in onze tips. Wil jij in jouw slaapkamer ook de luxe ervaren die je ervaart in een hotelkamer? Dan zit je hier goed. We gaan je drie tip geven die je makkelijk kan gaan toepassen in jouw eigen slaapkamer. Zo slaap jij binnenkort elke nacht in een hotelkamer. Lees dus snel verder voor een flinke dosis hotelinspiratie!

Een rommeltje hier, een rommeltje daar

Een hotelkamer is altijd op elke tijdstip opgeruimd. Geld dat ook voor jouw slaapkamer? Nee? Rijd om daar verandering in te brengen. Kijk eens goed naar je spullen: Heb je deze spullen echt nodig of niet. Zo niet doe ze dan weg. De spullen die je houdt kan je opbergen op plekken die niet in het zicht zijn. Of ruim ze op in een ander ruimte. Hou je slaapkamer in ieder geval rustig en opgeruimd. 

2. Hotel items

Wat zorgt ervoor dat een hotel zo luxe aanvoelt? De luxe die je ervaart zit hem in de vele simpele maar belangrijke details. Zo heb je bijvoorbeeld alles wat je nodig hebt tot je beschikking, let er maar eens op. Je kunt nog een glaasje water drinken voor je gaat slapen bijvoorbeeld. Ook zijn hotellakens een ontzettend belangrijk, zo heb je een echt hotel gevoel. Deze zijn op verschillende plekken te koop. Ook niet te vergeten: hotel gordijnen. Prachtige zware gordijnen geven een echt luxe gevoel. Je kan bij Raamdecoratie.com terecht voor verschillende soorten gordijnen. De details zijn dus van groot belang, vergeet ze zeker niet.

3. Behoud rust, ook met kleur

Kleuren zijn leuk en kunnen ook zeker terugkomen in jouw nieuwe slaapkamer. Maar het moet niet een eigen leven gaan leiden. Het maken van een kleurenpalet is daarom belangrijk, maar misschien nog belangrijker: je moet je niet af laten leiden. Wees dus definitief met je beslissing en wissel niet meer naar andere kleuren. Anders zal het nooit een geheel gaan worden. Je kunt online zelf makkelijk kleurenpaletten samenstellen. Vaak is te zien bij hotelkamers dat er gekozen is voor een rustig kleurenpalet met een paar kleuraccenten. 

Dit waren onze tips voor een echt hotelgevoel. Succes met de toepassing van de tips. We hopen je geïnspireerd te hebben.