Al vaker heb ik met jullie tips gedeeld voor het maken van de mooiste foto’s van je interieur. Ik maak er ook geen geheim van dat ik mijn foto’s gewoon maak met mijn Samsung telefoon. In dit artikel deel ik dé telefoon accessoires die je nodig hebt voor het maken van de mooiste interieurfoto’s.  

Telefoon accessoires

Laten we het niet onder stoelen of banken schuiven: je telefoon is één van de belangrijkste dingen in je leven op het gebied van materieel bezit.  We kunnen ons er uren mee vermaken, hebben er sociaal contact door met andere mensen en we kunnen er zelfs op werken op welke plek maar ter wereld.  Niet voor niets investeren we er dan ook best flink in.  Een goede smartphone kost nou eenmaal enorm veel geld. Daarnaast investeren we in accessoires voor onze telefoon en dat blijft tegenwoordig niet alleen bij een telefoonhoesje

Handige gadgets 

Hieronder een overzicht van 3 handige telefoon accessoires voor jouw telefoon;

Statief

Wist je dat de mooiste foto’s worden gemaakt wanneer je de telefoon houdt op heuphoogte? Dit kan best lastig zijn, aangezien je moet bukken om hier te komen en je dan niet al te stabiel op je benen staat. Om dit op te lossen (en om precies te weten wat de ideale hoogte is) kun je een statief gebruiken. Let er op dat je een statief koopt speciaal voor telefoons. Deze hebben vaak net iets handige features dan wanneer je kiest voor een statief die voor zowel camera’s als voor mobiele telefoons geschikt is.  

telefoon accessoires die je nodig hebt

Gimbal 

Maak je ook weleens filmpjes (voor een mooie reels bijvoorbeeld) dan is een gimbal wel echt een leuke gadget. Het kost wellicht wel even tijd om hem onder de knie te krijgen,  maar wanneer je hem door hebt biedt het echt mooie resultaten. Zeker een aanrader wanneer je bibberende handen hebt. 

Let wel op: ik moest mijn Samsung S21 FE hoesje eraf halen om hem er in te zetten. Een screenprotector is dus sowieso aan te raden! 

gimbal telefoon

Telefoonkoord 

Alle lezers met een  op Instagram zullen dit herkennen; je bent foto’s aan het maken en ondertussen fine tune je de styling nog eens.  Niet echt praktisch met die telefoon in je handen (mocht je dus nog geen statief hebben). Een budgetvriendelijke investering is een telefoonkoord. Klinkt een beetje suf, maar er zijn enorm veel leuke verkrijgbaar. Ook handig als je aan het wandelen of fietsen bent. Die grote telefoons van tegenwoordig passen namelijk lang niet in alle broekzakken meer. 

Heb jij ook zulke handige telefoon accessoires?