Mooie spiegels in je woonkamer, slaapkamer of badkamer; wie wil dat nou niet? De perfecte spiegel vinden kan nogal een opgave zijn en daarnaast zijn spiegels niet goedkoop. Behandel deze dan ook als een ware accessoire en koop niet zomaar elke spiegel die op je pad komt. Bedenk vooraf welke afmetingen jouw nieuwe spiegel moet zijn en welke functies deze moet dienen. Waar komt deze precies te hangen en dient deze als ware accessoire of heeft deze een praktische functie? Als je deze details op een rijtje hebt, kun jij op zoek naar de perfecte spiegel!

Een XXL-spiegel in de woonkamer

Als je toevallig wat influencers volgt dan weet je dit al, maar een grote spiegel in de woonkamer is echt een must. Niet alleen voor de modieuze foto’s waarin je je volledige outfit showt, maar ook om de ruimte optisch te vergroten. Een extra grote spiegel die je bijvoorbeeld tegenover een raam zet, zorgt er namelijk voor dat het lijkt alsof de ruimte veel groter is. Kijk vooral wat goed in jouw woonkamer past qua stijl, voordat je een impulsaankoop doet. 

Een badkamerspiegel met nét dat beetje extra

Het is heel logisch dat je in de badkamer een goede spiegel wilt. Wist je dat je, juist voor deze categorie, uit heel veel soorten spiegels kunt kiezen? Een badkamerspiegel met verlichting zorgt ervoor dat jij altijd de perfecte hoeveelheid licht hebt voor bijvoorbeeld je skincare routine, make-up of gewoon terwijl je je tanden staat te poetsen. Daarnaast is het ontzettend fijn om een spiegel te kiezen die verwarmd wordt. Zo beslaat deze nooit terwijl je lekker zit te badderen of een fijne, warme douche neemt. Het lijkt misschien een overbodige luxe, maar wanneer je dit geprobeerd hebt wil je nooit meer terug!

Spiegel op maat

Tegenwoordig kun je ook heel gemakkelijk een spiegel op maat bestellen, zodat deze perfect voldoet aan jouw wensen en voorkeuren. Zijn er bepaalde afmetingen die je nodig hebt voor jouw nieuwe designspiegels of wil je bijzondere functies zoals een digitale klok of ledverlichting rondom? Dit kun je allemaal specificeren, waarna jouw perfecte spiegel aangeleverd wordt. Zo hoef je niet moeilijk te doen om nog een lamp bij de spiegel uit te kiezen of om een goede klok ernaast te hangen. Je kunt al jouw wensen namelijk in één product samenvoegen, wat ontzettend handig is voor bijvoorbeeld in de badkamer!

Heb je inmiddels een goed idee wat voor spiegel er in jouw woonkamer, badkamer of zelfs slaapkamer moet komen?