Heb jij, of je partner, het geluk te beschikken over een mancave? Heel tof! Maar je moet hem natuurlijk wel mooi stylen. De perfecte mancave decoratie zorgt er namelijk voor dat een mancave echt een mooie plek is om in te hangen “met de mannen” of, wanneer je hier juist niet op let, het een rommelig hok wordt. Gelukkig deel ik in dit artikel dé perfecte mancave decoratie die jouw mancave naar een hoger niveau brengt!

Mancave decoratie

De woorden mannen en decoratie worden meestal niet in één zin gebruikt. Mannen krijgen namelijk niet datzelfde vrolijke gevoel, wanneer ze een mooi vaasje met tulpen zien, dan de meeste vrouwen. Dat betekent echter niet dat er op de mancave geen decoratie hoeft te worden toegevoegd. Juist wel! Alleen moet je precies inspelen op datgene wat mannen vrolijk maakt. Benieuwd wat dat is? Bekijk het hieronder!

Voetbalshirt inlijsten

Mannen en voetbal. Het blijft een ding. Veel mannen kijken elke week trouw naar hun club, gaan zelfs naar wedstrijden en roepen ze luidkeels toe als ze weer eens gewonnen hebben. Dit item is daarom écht iets waar mannen vrolijk van zullen worden. Daarnaast zijn ze – in de juiste setting en styling – enorm stijlvol. Ik heb het over ingelijste voetbalshirts. Laat bijvoorbeeld het shirt inlijsten van zijn held! Wat dacht je bijvoorbeeld van een voetbalshirt van Messi? Of een PSV shirt dat direct laat zien voor welke club hij juicht?! Zoals gezegd valt of staat dit idee bij de juiste styling. Daar een dikke tip: verf de muur zwart. Hierdoor vallen de kleuren van het voetbalshirt nog meer op en krijgt het ingelijste shirt nog meer aandacht.

Je kunt een voetbalshirt laten inlijsten bij bijvoorbeeld Shirtinlijsten.nl. Zij hebben laatst 16 Oranjeshirts met handtekeningen van de spelers van de WK 2022 selectie ingelijst voor een opdracht.

mancave inrichten

Neon verlichting

Natuurlijk moet er ook gedacht worden aan verlichting in de mancave. Het moet sfeervol zijn, maar natuurlijk niet romantisch. Het is immers een mancave. Verlichting die direct functioneert als mancave decoratie is daarom: neon verlichting. Stoer, kleurrijk en een beetje speels. Want die mannen moeten zich immers nog wel jong blijven voelen.

mancave decoratie inspiratie

Lees ook eens: