Het houten wandpaneel is bezig aan een stevige opmars. Op steeds meer plekken op en rond het huis komen we deze tegen. Dit is niet bepaald toevallig. Het heeft simpelweg te maken met de verschillende voordelen van het houten wandpaneel die van toepassing zijn. Denk daarbij bijvoorbeeld aan:

·         Huiselijke uitstraling: In veel ruimtes geldt dat men op zoek is naar een warme, huiselijke uitstraling. Dit bereik je met een houten wandpaneel dan ook bijzonder eenvoudig. Dit materiaal heeft een natuurlijke uitstraling die erg gezellig en sfeervol overkomt. Het maakt dat een houten wandpaneel ideaal is voor de slaapkamer, de huiskamer en zelfs voor in de serre. Ben jij iemand die ook wel van een gevoel van warmte houdt?

·         Isolerend: Daarbij blijft het niet slechts bij een gevoel. Wist je namelijk dat een houten wandpaneel van nature een isolerend effect heeft? Zeker in de tijden waarin we nu leven, komt dit goed van pas. Het is een enorme pré dat houten wandpanelen zoveel mogelijk warmte binnen ‘gevangen’ houden. Je hoeft dan wat minder hard te stoken dan je gewend bent. Zeker wanneer je de wanden volledig met dit materiaal bekleedt. Stijgende gasprijzen zijn voor jou dan geen al te groot issue meer.

·         Geluiddempend: Een van de grootste voordelen van het houten wandpaneel dat we zeker niet onbenoemd mogen laten; het geluiddempende effect. De houten wandpanelen van WoodUpp doen namelijk ook dienst als akoestische panelen. Ze verwijderen de galm die normaal in een ruimte hoorbaar is. Met het absorberen van de geluidsgolven ontstaat er direct een prachtige akoestiek in de betreffende ruimte. Heb je al tijden last van een specifieke nagalm? Dan bieden de houten wandpanelen van WoodUpp voor jou de perfecte uitkomst.

lattenwand hout

Houten wandpaneel kopen

De tijden van suboptimale ruimtes in huis zijn voorgoed verleden tijd. Vandaag de dag hoef je geen ingrijpende beslissingen meer te nemen om een ruimte helemaal naar je zin te maken. Of het nu om je slaapkamer, je huiskamer of een kantoorruimte gaat, maakt daarbij geen verschil. Kies voor het houten wandpaneel van WoodUpp en ontdek binnen een mum van tijd hoe verbetering eruit ziet en aanvoelt.

Niet alleen is de ruimte in één klap een stuk warmer, ook de isolatie en het effect van geluid til je naar een hoger niveau.