Wanneer je je badkamer gaat verbouwen of wanneer je een nieuwbouwhuis gaat betrekken is een nieuwe badkamer uitzoeken een hele leuke bezigheid. Maar waar vind je nu de nieuwste trends op het gebied van badkamers? Nou hier! In dit blog lees alles over de nieuwste trends; van het gebruik van zwarte meubelen tot het gebruik van ronde spiegels in de badkamer. Badkamermeubels kopen is nog nooit zo leuk geweest.  

Het gebruik van de kleur zwart  

Een van de nieuwste trends op het gebied van badkamer meubels is het gebruik van de kleur zwart. Zeker gecombineerd met accenten van natuurlijke materialen is dit zeker een trend op badkamer gebied die in je nieuwe badkamer niet mag ontbreken. Van zwarte kasten tot zwarte kranen of douchekoppen echt alles is mogelijk in de kleur zwart.

Het overvloedig gebruik van de kleur zwart geeft een luxe en moderne uitstraling zonder dat de ruimte donker gaat aanvoelen. Zeker wanneer je het combineert met houten panelen en mooie wandspiegels zal de ruimte rust uitstralen. Durf dus zeker te kiezen voor zwarte meubels in je nieuwe badkamer.  

Maak gebruik van hangende kasten  

In badkamers zie je vaak grote opbergkasten die de wand van grond tot plafond bekleden. Hoewel dit erg praktisch kan zijn, zijn hangkasten op dit moment een echte trend. Door gebruik te maken van hangende kasten creëer je diepgang in je badkamer zonder al te veel opslagruimte te verliezen. De wandkasten kunnen in elk formaat geleverd worden zodat ze in iedere badkamer zullen passen.

Dus of je nu op zoek bent naar grote wandkasten of kleine wandkastjes; echt alles is mogelijk. Je kan met de wandkasten ook eindeloos variëren in kleuren of materialen zodat je zeker weet dat een wandkast ook past bij jouw badkamer en jouw persoonlijke wensen.  

Maak gebruik van ronde spiegels  

Een van de accessoires die in een badkamer niet mag ontbreken is een grote wandspiegel. Hoewel rechthoekig eerst de norm was is nu een ronde wandspiegel een echte must-have. Voor deze spiegel geldt ook eigenlijk ‘hoe groter hoe beter’ dus leef je lekker uit op het uitkiezen van een grote spiegel. Een ronde spiegel maakt de ruimte optisch groter en doorbreekt het patroon van de meubels. Dus wil je gaan voor een uniek item? Kies dan zeker voor een grote ronde spiegel.  

ronde spiegel badkamer meubels

Ga je nieuwe badkamer meubels kopen? Hou dan zeker rekening met bovenstaande tips op het gebied van de nieuwste trends op het gebied van badkamer meubels. Je weet dan zeker dat je nog jarenlang plezier hebt van je nieuwe badkamer die is uitgevoerd in de nieuwste trends.