Ben je op zoek naar de nieuwste, mooie, originele en unieke meubels? Dan ben je bij De Troubadour aan het juiste adres. Met ruim 25 jaar ervaring weten zij wat je moet weten over wonen in stijl. Met een grote variatie in eindeloos meubilair is er voor ieder wat wils. Van rustieke eettafels en industriële kasten tot stijlvolle fauteuils. Alles verschijnt onder het kopje nieuw.

Wat is precies nieuw?

Op de website van De Troubadour is een speciale categorie voor alle nieuwe aanwinsten die zijn toegevoegd aan de collectie. Hierbij kan je denken aan kasten, fauteuils of salontafels. Niet alleen meubels worden gedeeld via de categorie maar ook veel  accessoires. Dus ben je geïnteresseerd in het allernieuwste? Houd dan vooral die pagina in de gaten.

Wat kan je verwachten?

Het assortiment wisselt best vaak bij De Troubadour. Zo zijn er verschillende periodes wanneer er nieuwe items worden gelanceerd. Dit zijn dan producten die meegaan met de interieurtrends van het moment. De Troubadour biedt niet alleen hun eigen merk So True aan, maar ook andere Nederlandse merken, zoals Eleonora, By-Boo, Urban Cotton, Zuiver, Good&Mojo, DTP Home, Must Living en nog veel meer. Dat betekent dat de winkel en de website altijd beschikken over de nieuwste mode van het moment en zo blijf jij altijd op de hoogte met jouw interieur!

De Troubadour

Op het moment

De trends die nu veel voorbij komen hebben te maken met retro of bohemian items. Hierin zie je veel webbing en verticale latjes of materialen die worden hergebruikt uit de natuur, zoals bananenbladeren of zeegras. Ook aaibare stoffen zijn nog steeds erg populair door het ultieme comfortabele gevoel wat het geeft en de knusheid die het biedt. De aaibare stoffen komen veel voorbij in combinatie met organische banken. Geen zitbank nodig, maar een buitenbank? Dan ben je bij De Troubadour ook aan het juiste adres. Zij hebben een nieuwe collectie geïntroduceerd met duurzame outdoor banken die het gehele jaar buiten kunnen blijven staan zonder af te dekken of ingewikkelde behandeling. Wel zit er een prijskaartje aan vast, maar dan heb je ook jaren plezier!

Heb je moeite met het uitkiezen van de juiste items? Ga dan vooral langs in de winkel en laat je adviseren door de interieurspecialisten van De Troubadour.