Ik vind de badkamer altijd een heerlijke plek om te zijn. Hier kan je echt even ontspannen na een lange dag werken, maar ook jezelf weer opfrissen voor de avond. In deze blog vertel ik je daarom graag alle musthaves die jouw badkamer nodig heeft. Laten we snel beginnen!

#1. Geurkaarsen

Geur in huis is zó bepalend voor de sfeer. Daarom vind ik het heel belangrijk dat ook de badkamer heerlijk ruikt. Geurkaarsen mogen daarom niet ontbreken. Kies voor een heerlijke lavendel geur om helemaal te ontspannen of juist voor een frisse katoen geur. Hierdoor ruikt het heerlijk naar schone was. Er zijn veel verschillende geuren, dus kijkt eens goed wat er bij jou past. 

kaarsen in de badkamer

#2. Klok

Wanneer je jezelf aan het klaarmaken bent is een klok geen overbodige luxe. Kies daarom voor een mooie klok aan de muur in de badkamer, zodat je altijd weet hoe laat het is. Houd jij van een stoere industriële stijl? Kies dan voor een mooi zwart design. Of ben jij liever van de natuurlijke look? Dan kun je het beste kiezen voor een houten klok. Voor elke stijlen badkamers zijn er passende klokken! 

#3. Accessoires

Ga voor mooie accessoires, zoals zeeppompjes, handdoekjes, maar ook handige tools voor in bad bijvoorbeeld. Heb jij een bad en wil jij hier heerlijk in liggen? Kies dan voor een luxe badkussen, zodat je nek goed wordt ondersteund. Daarnaast is een houten plank waar je items op kunt leggen, zoals shampoo, maar ook kaarsen bijvoorbeeld erg leuk! Zorg door middel van mooie accessoires dat het je badkamer helemaal afmaakt. 

de musthaves voor jouw badkamer (1)

#4. Ruimte besparen

Heb jij een kleine badkamer? Kies er dan voor om te zorgen voor genoeg opbergruimte in de badkamer. Neem bijvoorbeeld een grote hoge kast waar je veel in kunt opbergen of mooie rieten opbergmanden. Zorg dat alles een plek heeft en je het na gebruik netjes opruimt. Een schone en opgeruimde badkamer oogt namelijk ook groter!

musthaves voor jouw badkamer

#5. Spiegel

Waarschijnlijk heeft iedereen wel een spiegel in de badkamer. Het is alleen echt een musthave om een lange, grote spiegel te hebben waar je jezelf van top tot teen kunt bekijken. Wat we tegenwoordig ook veel zien zijn ronde spiegels in de badkamer. Wil jij dus een unieke spiegel wat een echte blikvanger is in jouw badkamer? Ga dan voor een mooie ronde spiegel.

Welke musthaves voor jouw badkamer ga jij toevoegen? Heel veel plezier!

Lees ook eens;