In deze blogpost geef ik het stokje even door aan mede blogger Cheryl. Zij heeft een leuke gastblog geschreven waarin ze haar favoriete woonitems deelt

Even voorstellen

Hi, ik ben Cheryl, 32 jaar oud en woon in een gezellig Fries dorpje. Getrouwd en moeder van twee kinderen. In het dagelijks leven werk ik bij een woningcorporatie én run in mijn eigen mama- en lifestyleblog Ps. Cheryl. Een blog bomvol (styling) inspiratie voor vrouwen/moeders. Van binnenkijkers (https://www.pscheryl.nl/category/kinderkamer/) in kinderkamers tot de leukste musthaves en DIY’s.

PsCheryl.nl

Mijn favoriete woonitems..

IXXI Pixel

Eén van mijn favoriete item in ons huis is de IXXI pixel. Hij hangt er al heel wat jaartjes en nog steeds ben ik er niet op uitgekeken. We zochten iets voor aan de lege wand bij de eetkamertafel, maar wilden geen foto van onszelf aan de muur hangen. Na een tijdje dubben en zoeken, kwam ik uiteindelijk op het idee om een IXXI pixel te maken. Een eigen afbeelding omgevormd tot pixel plaatjes. Ik ben er erg blij mee en de kleuren passen perfect in ons verdere interieur. Zie je wat het is? Als je stiekem een beetje door je wimpers kijkt, zie je het misschien. Jep, het zelfportret van Vincent van Gogh!

ixxi
bloemen interieur

Speelhoek

De speelhoek van de kinderen vind ik een erg gezellig hoekje in de woonkamer. In de handige STUVA bak van de Ikea past heel veel speelgoed, wat gelijk uit het zicht is. En ook het tafeltje is super handig om een puzzeltje te maken of te kleuren.

speelhoek
speelhoek stijlen

Vazen

Oh, ik ben echt dol op mooie bloemen. En dan bloemen in mooie vazen. Prachtig. Eén van mijn favoriete woonitems zijn dan ook mijn vazen. Ik vind de lange smalle van OYOY living ook een pareltje. Maar ook de keramieken vaas van Bloomon staat vaak te pronken op de eetkamertafel. Als ik in woonwinkels ben, kijken mijn ogen ook altijd naar mooie vazen. Ik kan er niets aan doen..

PsCheryl.nl

Wil je meer zien? Op mijn instagram account @pscheryl (https://www.instagram.com/pscheryl) vind je nog meer foto’s van ons interieur en natuurlijk de kinderkamers. Heb je nog vragen, of wil je nog iets weten dan mag je me altijd een berichtje sturen!

Liefs,

Cheryl (pscheryl)
https://www.pscheryl.nl/

1. Little Dutch houten poppenhuis €82,46 | 2. OYOY Rainbow wandkleed €95,- | 3. OYOY kinderzitzak €104,95 | 4. Zijden kunstbloemen €133,- | 5. Mushie stapeltoren €17,25 | 6. ZijTak vaas €13,95 | 7. Spiegel konijn €18,50