Breng jij uren achter je bureau door? Dan weet jij waarschijnlijk dat een ergonomische bureaustoel echt onmisbaar is voor jouw kantoorbaan. Ergonomische bureaustoelen zijn ontworpen om je een optimale zitervaring te bieden, zijn voorzien van verstelbare functies zoals armleuningen en rugleuning. Je zithouding wordt verbeterd waardoor de druk op je nek en rug minder worden. Kortom: je moet er een hebben en het liefste ook nog eens de beste van het beste. Maar wat is op dit moment de beste bureaustoel? Wij hebben het antwoord voor je.

De beste bureaustoel

Beter voor je gezondheid, een verhoging van je comfort en ook nog eens bevorderlijk voor je productiviteit doordat je bloedcirculatie wordt verbeterd en vermoeidheid wordt verminderd. Klinkt goed toch?! De stoel die je hier voor moet hebben is de Steelcase Leap stoel. De ontwerpers van deze stoel hebben meer dan vier jaar onderzoek gedaan naar hoe mensen zitten. Uit deze resultaten is de gepatenteerde live-back technologie ontstaan. Deze technologie zorgt ervoor dat de stoel zich dynamisch aanpast en jouw wervelkolom en zijn bewegingen nabootst. Zo beweegt de zitting van de stoel wanneer jij beweegt, wanneer je jouw ruggengraat beweegt zal ook de rug van de stoel bewegen en zelfs de armen volgen jouw bewegingen. Dit zorgt voor optimaal comfort.

beste bureaustoel

Steelcase Leap stoel

Hoewel investeren in je gezondheid één van de beste investeringen is die je in je leven kunt doen, kun je je voorstellen dat zo’n gepatenteerde stoel met live-back technologie vrij prijzig kan zijn. Gelukkig zijn daar tegenwoordig aanbieders van refurbished kantoormeubelen voor. Je kent het woord refurbished waarschijnlijk al van smartphones, maar dit is dus ook mogelijk voor het vinden van kwalitatief goede kantoormeubelen. Zo wordt investeren in een goede ergonomische bureaustoel ineens betaalbaar voor iedereen. De meubelen zijn dusdanig gerenoveerd dat ze er weer als nieuw uit zien. Ze zijn gereviseerd, gereinigd en vaak opnieuw gestoffeerd. Zulke meubelen (waaronder dus ook de Steelcase Leap stoel) kun je bijvoorbeeld vinden bij Offeco.

Refurbished kantoormeubelen

Kiezen voor refurbished is niet alleen goed voor je portemonnee. Refurbished kantoormeubelen dragen bij aan een duurzame en circulaire economie. Hierbij worden meubels hergebruikt in plaats van weggegooid. Hierdoor verminder je de impact op het milieu, wanneer jij op zoek gaat naar een nieuwe bureaustoel. En wanneer je daar over nadenkt terwijl je op die heerlijke Steelcase Leap stoel zit, zit het ineens nog een stuk comfortabeler!