Van rvg media & impact ontving ik de Feestdagen Blog box met items die wel eens goed van pas kunnen komen bij een avondje heerlijk tafelen of een gezellig avondje thuis! In deze blogpost unbox ik hem en laat ik zien wat voor toffe items er in zaten.

Toosten 

Het leven is een feestje, maar je zult zelf de slingers op moeten hangen. Eigenlijk kun je altijd wel iets bedenken om op te toosten en proosten. Bij een proost horen natuurlijk bubbels. Hoewel wij echt wel van een bubbeltje houden, drinken wij die fles niet in een half uurtje leeg. Extra fijn dus als hij lekker koud kan blijven staan. Gelukkig heb ik daar nu de 1-bottle Champ voor.  Dat is een stijlvolle wijnkoeler in de vorm van een champagnekurk.  

gezellig avondje thuis wijnkoeler

Een extra bubbeltje 

Als je dan even uitgekeken bent op de champagne,  kun je ook over gaan op een ander bubbeltje. Ik ontving namelijk ook de Art SodaStream. Echt mega eenvoudig en snel kun je water omtoveren tot een bruisend drankje.  Ik heb zelf een aroma gekocht,  waardoor ik er ook eenvoudig Cola van kan maken.  Super milieuvriendelijk is een SodaStream ook.  En daarnaast ook nog eens super handig,  want je hoeft niet meer te sjouwen met zware flessen. 

sodastream art

Teppanyaki-bakplaat

Onze kinderen vinden het heel leuk om samen te koken op tafel.  De Pizzarette die ik eerder al kreeg in een blog box van rvg is dus groot favoriet hier! Helaas hadden we zelf een vrij kleine bakplaat – of officieel teppanyaki-bakplaat – dus daar konden ze dan niet goed bij.  Met kerst leende we dus die van mijn ouders. Vanaf nu hoeft dat niet meer, want in deze blog box zat ook een bakplaat van maar liefst 90 cm van Nedis.

bakplaat 90 cm

Natafelen 

Het gevolg van bakken op een bakplaat is vaak een stinkende lucht in huis,  stinkende kleren en een vette bakplaat die moet worden schoongemaakt.  In de box zaten ook deze 3 producten van HG. Ik ben oprecht erg enthousiast.  HG oven, grill & barbecue reiniger en HG vetweg zorgen snel voor een schone plaat en met de HG tegen nare geurtjes in textiel, kun je jouw kleren de rest van de avond rustig aan houden.  

hg bakplaat schoonmaken

Ambiance 

Tijdens een gezellig avondje moet er natuurlijk ook een fijne sfeer zijn.  Met de zoutsteenlamp van Pure By Me krijgt de ruimte meteen sfeer.  Daarnaast heeft de zoutsteen ook een zuiverende werking.  De lucht wordt gezuiverd van stof en allergenen. Het zachte licht heeft ook een kalmerend effect op je gemoedstoestand.  Ik was wat sceptisch in het begin,  maar ik ben helemaal fan! 

zoutsteen lamp

Rvg media & impact, enorm bedankt voor de leuke blogbox weer! We gaan er heel veel gezellige avondjes thuis mee beleven!