Een vooruitstrevend bedrijf in schakelmateriaal is Busch-Jaeger, dit merk is al meer dan 140 jaar marktleider op het gebied van installatietechniek. Het Busch-Jaeger schakelmateriaal assortiment bestaat uit meer dan 5.500 artikelen: van dimmers en wandcontactdozen tot de meest geavanceerde elektronische producten om je schakelmateriaal uit te breiden. Door constante vernieuwing op het gebied van techniek en milieuvriendelijkheid is Busch-Jaeger na 140 jaar nog steeds favoriet. Busch-Jaeger biedt een tal opties aan, niet alleen technische opties zoals de domotica toepassing Busch-Free@Home, waarmee een aantal processen in de woning geautomatiseerd kunnen worden, maar ook een grote diversiteit aan afdekramen: van glas tot goud, en van strakke lijnen naar organische vormen. Voor iedere woning wat wils!

Schakelmateriaal

Schakelmateriaal, oftewel lichtschakelaars, stopcontacten en dimmers kunnen enorm bijdragen aan dagelijks gebruiksgemak in je woning. Kwalitatief schakelmateriaal is erg belangrijk: zowel voor optimale (bediening van de) verlichting, maar ook voor stroom toegang. Stopcontacten kunnen enorm verschillen in bijvoorbeeld hun bestendigheid tegen vocht en vuil, maar ook in veiligheid. Denk maar eens aan het belang van een geaard stopcontact of een stopcontact met kinderbeveiliging. In verlichting bediening zijn er ook een tal verschillende opties: denk maar eens aan een bedieningstoets met oriëntatieverlichting, of een toets met Soft-touch optie, waarmee verlichting met een enkele aanraking al bediend kan worden. Ook kunnen dimmers enorm bijdragen aan de sfeer van je huis. Je kan voor ieder moment van de dag zelf de juiste lichtsterkte bepalen.

Balance SI serie

Een van de meest verkochte lijnen van Busch-Jaeger is de Balance SI serie in alpinwit. De serie Busch Jaeger Balance SI afdekmateriaal heeft zijn succes te danken aan de simpliciteit en de rechte lijnen. Dit frisse, strakke materiaal is hierdoor geschikt voor zo goed als alle woonstijlen. Bovendien is de Balance SI serie aan afdekmateriaal ontzettend uitgebreid: van luidsprekercontactdozen tot oproepsystemen. Hierdoor kun je in je woning een mooie eenheid en rust creëren door overal dezelfde afdekmaterialen te gebruiken! Wat ook nog mooi meegenomen is, is dat deze serie van Busch-Jaeger heel vriendelijk geprijsd is!