Als je je terras wilt opfleuren, overweeg dan om wat accessoires voor buiten toe te voegen. Je kunt bijvoorbeeld een buiten vloerkleed of wat planten toevoegen. Buitenaccessoires zijn een makkelijke manier om je terras een upgrade te geven en er een plek van te maken waar je tijd wilt doorbrengen met vrienden en familie. Met zoveel opties beschikbaar, kan het moeilijk zijn om te weten waar te beginnen.

Een tuin vloerkleed

Een tuin vloerkleed is een gemakkelijke manier om je terrasruimte te definiëren en karakter te geven. Ze zijn ook geweldig in het definiëren van ruimtes. Als je een zithoek, eethoek of loungeplek op je terras wilt definiëren, kan het toevoegen van een tuinkleed helpen. Tuintapijten zijn ook relatief gemakkelijk te onderhouden. Ze vereisen wel regelmatig stofzuigen, maar verder hebben ze niet veel onderhoud nodig. Als je huisdieren of kinderen buiten hebt, is het de moeite waard om een ​​tuinkleed te kiezen. Op deze manier kunnen ze genieten van het comfort van een zachte vloer.

Vuurplaats en schoorsteen

Als je een nieuw element aan je terras wilt toevoegen, overweeg dan om een ​​vuurplaats of een tuinhaard aan te schaffen. Beide zorgen voor een gezellige sfeer. Je kunt een tuinhaard kiezen als je op zoek bent naar iets dat kleiner is dan een vuurplaats. Dit is ideaal voor wie geen grote buitenruimte heeft. Als je van plan bent om het in de wintermaanden te gebruiken, kies er dan een met een vonkenvanger zodat er geen sintels op de grond komen.

buitenaccessoires

Hangmat

Een hangmat is een geweldige manier om te ontspannen en te genieten van het buitenleven. Ze zijn er in veel verschillende vormen, maten en materialen. Het is belangrijk om te weten wat je wilt voordat je er een koopt. Hangmatten zijn verkrijgbaar als losse units of sets. Als je weinig ruimte hebt rond je terras of tuin, zoek dan naar een set die zowel het frame als de klamboe bevat. Zo voorkom je dat je ze apart moet kopen.

hangmat in tuin

Tuinbeelden

Een tuinbeeld voegt een vleugje klasse toe aan je terras. Het is de ideale manier om wat persoonlijkheid en interesse aan je ruimte toe te voegen en tegelijkertijd de aandacht te vestigen op een brandpunt zoals een vuurplaats of zithoek. Beelden kunnen worden gemaakt van hout, steen of metaal. Ze kunnen de vorm hebben van mensen, dieren of abstracte vormen. Misschien wil je een groot beeld dat opvalt in je tuin of iets subtielers dat andere elementen op je terras aanvult.

tuinbeeld

Waterornamenten

Waterornamenten zijn een geweldige manier om een ​​rustgevend geluid toe te voegen aan je terras. Een kleine fontein of vijver maakt je terras nog aantrekkelijker, of je nu een feestje hebt of gewoon rondhangt met familie en vrienden.