Het was alweer een tijdje geleden dat ik een binnenkijker met jullie gedeeld heb. Hoogste tijd weer dus! Vandaag mogen we binnenkijken bij een wit interieur met natuurlijke materialen. We kijken binnen bij Natascha.

Even voorstellen…

Hoi! Mijn naam is Natascha en je ‘kent’ me wellicht van mijn instagramaccount @huisjevannatascha.  Dit account ben ik 3 jaar geleden, op aanraden van een buurvrouw, gestart. Op dat moment had ik  werkelijk geen idee wat Instagram was en deelde maar gewoon wat foto’s. Nu, 3 jaar later, kan ik  zeggen, dat ik niet meer zonder Instagram kan. Wat is dit een leuke èn vooral positieve community.  Dagelijks haal ik hier zoveel energie en inspiratie uit.  

Instagram is voor mij nu nog puur een hobby. Ik ben daarnaast 4 dagen per week werkzaam als  opleidingscoördinator.  

natuurlijk interieur

Wit interieur

Mijn stijl kenmerkt zich door een witte basis. Wit kan kil overkomen, maar door er natuurlijke kleuren  en materialen aan toe te voegen creëer je toch warmte. Een witte basis is zo makkelijk te combineren.  Met kleur heb ik echt een haat-liefde verhouding. Zie regelmatig mooie kleurrijke interieurs voorbij  komen en dan probeer ik weer eens wat, maar ik ben erachter gekomen, dat ik het vooral bij een  ander heel mooi vind. Dat geldt overigens ook voor planten. Prachtig dat groen, maar -als ze al blijven  leven- ben ik ze na een aantal weken alweer zat. Groen zorgt bij mij voor een bepaalde onrust. Ik ben  meer een takkenwijf. 

boho interieur

Is dit je droomhuis?

Daar kan ik kort over zijn, nee! Al voelt het wel echt als een thuis. 

Mijn droomhuis heeft veel authentieke elementen, een grote leefkeuken en een royale tuin met een  Marrakech sfeer. Nouja, zo hebben we allemaal wat te wensen toch. Mijn huidige huis is klein, maar  fijn. Eigenlijk wel een echt thuis. 

kastenwand

Hoe ben je tot deze inrichting gekomen?

In een ver verleden heb ik deze woning met mijn ex-vriend gekocht en nu woon ik er alleen. Na de  breuk heb ik er, gefaseerd, echt mijn plekje van gemaakt. Eigenlijk is niets meer hetzelfde als toen.  Mijn inrichting is trouwens nogal onderhevig aan mijn bui, al blijft wit wel de basis.  

Wat is typerend voor je interieur

Dat vind ik een lastige vraag. Ik denk met name de witte basis, waaraan ik natuurlijke kleuren en  materialen toe heb gevoegd om warmte te creëren. Deze stijl heb ik in alle kamers doorgevoerd. Ook  fijn om eenheid te houden op mijn feed. 

beige muur
landelijk interieur

Heb je nog wensen?

Heb je even? Ik heb nog zoveel te wensen. Met stip op 1 staat mijn badkamer (beton cire), dan een nieuwe bank, betonnen plantenbakken in mijn tuin (voor een Marrakech sfeertje) en oja van die mooie oude paneeldeuren.  

wit interieur

Instagram inspiratie

Dit zijn er eigenlijk teveel om een keuze te maken, maar waar ik heel veel inspiratie van krijg zijn:

@marloeswonen
@thehomerebel
@thuisbijvierleeuwen

Wil jij ook als binnenkijker op Homefreak.nl verschijnen? Stuur dan gerust een berichtje per contact of via mijn Instagram!