Als je het hebt over een luxe interieur dan komen de kleuren zwart en goud al snel naar boven. Tessa combineert dat in haar interieur ook nog eens met wat kleur. Hoe ze dat stijlvol doet? Dat zie je in deze binnenkijker! Na het zien van dit interieur kies jij ook voor een interieur met zwart en goud!

Even voorstellen

Ik ben Tessa, 33 jaar en moeder van 2 zoons, Nathan en Mayson. Ik ben sinds 2004 samen met mijn partner Jurriën. Samen wonen wij in een rijtjeshuis in Oostzaan. Ik werk als adviseur, verkoper en allround medewerker bij mijn ouders in het bedrijf. Wij verkopen kunststof kozijnen en zonwering.

3. slaapkamer living with tess
2. wandlampen living with tess

Waar haal je je inspiratie vandaan?

Eigenlijk door bij iedereen op Instagram te gluren. Ik begon dit account met een redelijk industrieel interieur, waar ik stiekem al wel op was uitgekeken. Ik kwam in aanraking met het fenomeen hotel chique interieur en ik heb daar een beetje een eigen twist aan gegeven. Ik ben nog steeds niet klaar maar we komen nu al een heel eind!

6. zwart en goud interieur
4. interieur met goud

Woon je in je droomhuis of heb je nog wensen?

Nee, absoluut niet! Ik zou heel graag vrijstaand willen wonen met een groot stuk land met ruimte voor een zwembad en een paardenbak/stallen!

Mijn wensen? Een nieuwe keuken! Al weet ik dat dit insane is aangezien onze huidige keuken 6 jaar oud is, maar hij past gewoon niet in ons huidige interieur. Dat is ook de reden dat deze niet op mijn account te zien is. Maaaaar een make-over zou ik ook al heel blij mee zijn! Hetzelfde geldt voor de badkamer. Deze is 7 jaar oud maar niet goed aangelegd en niet meer onze smaak……

Ons laatste project: Onze toiletrenovatie! Oh dat was me het project wel… maar zo blij dat het zo goed als af is en wat ben ik blij met het resultaat!

7. toiletrenovatie

Ik omschrijf ons interieur denk ik toch wel als romantisch chique!

Tessa

Favoriete woonwinkels, merken en Instagrammers?

Sundayseven, olivestyling, c.crystals, arcliving meubels, kwantum en zo kan ik er wel nog veel meer opnoemen! Qua Instagrammers: vooral @livingby.md, @huisje_karssen, @huisje161, @havenhuisje, @thuisbijsaar, @woonboerderij_1947, @projectwonen, @huisnummer44, @larissa_interior, @pakhuis.wonen, @huisjeopyese en nog veel meer! Waarschijnlijk vergeet ik er een heleboel te noemen nu haha!

9. tv meubel
8. Behang hotel chique

Extra informatie bij de foto ‘s:
Eigenlijk komt alles bij mijn favoriete winkels vandaan! De eettafel is van @arcliving_meubels, de wandlampen van @mooielampencom, de wandpanelen van @woodupp_NL, het behang achter de bank van @behangparadijs, het vloedkleed van @decouponhal, de salontafels van @tafelwinkel, de kussentjes van @setinterior en Claudi van @westfriesebeurs, alle accessoires van @olivestyling_ en @sundayseven_nl en het tv meubel van @meubella, bed van @goossenswonenenslapen en het beddengoed van @dekbeddiscounter, alles van het toilet komt bij TegelMegaStore en Praxis vandaan! Hopelijk heb ik zo alles benoemd

1. living with tess

Shop the look

1. Industrial Living Smoke Glass hanglamp | 2. Zita Home Eettafel | 3. Set Standing Eggs | 4. Loft42 Spiegel
5. Smoked Glass vaas | 6. Vlinders in Stolp | 7. Kunstbloemen Boeket | 8. Smuk Salontafel