Haar creatieve uitlaatklep was voorheen haar 2e baan als bodypainter (@chicart_paint). Funfact: ze heeft mijn buik ook ooit in 2016 beschilderd, toen ik zwanger was van Jackie. Toen dat tijdens de lockdown wegviel, kwamen de muur thuis op haar af. In plaats van lichamen ging ze daarom muren beschilderen en dat beviel haar erg goed. Zo goed dat ze inspiratie zocht en ook wilde delen op Instagram. Daar werd haar veranderdrang alleen maar meer aangewakkerd en zo kwam Anke tot een prachtig interieur vol mooie muurschilderingen. Als je goed kijkt zie je in bijna elke ruimte wel een mooie subtiele muurschildering!

Even voorstellen

“Hoi, ik ben Anke en ik woon met mijn gezin in een nieuwbouwwijk in Veghel. Ik werk als docent beeldende vorming op een MBO en ben graag thuis ook creatief bezig. Mijn account heet @onze.casa. Ik combineer graag vintage vondsten met mooi behang en muurschilderingen. Daarbij gebruik ik warme kleuren zoals roestbruin en camel. Daarnaast houd ik erg van handgemaakte en duurzame spullen “. Zoals ze haar eigen interieur mooi omschrijft: Vintage with a touch of boho

meisjeskamer kleuren
speelhoek inrichten muurschildering
vrolijk behang

Laatste aankoop?

Mooie kopjes. Ik heb de serviestic van mijn moeder en dus kan ik nooit genoeg kopjes in huis hebben.

hk living kopjes
brons interieur muurschildering

Wat staat er op je to do lijstje?

Onze slaapkamer moet nog een andere kleur krijgen want ik heb nooit kunnen wennen aan de paarse kleur. Het schijnt ook de slechtste kleur voor een slaapkamer te zijn, dus dat verklaart die slapeloze nachten. Daar komt nog verandering in wat mij betreft.

Favoriete merken en winkels?

Ik shop graag bij kwantum, intratuin en bij Loods5. Daarnaast vind ik het gaaf om unieke items voor een mooi prijsje te scoren bij de kringloop. Voor de kinderkamers komen de meeste producten van MoiMili, LittleLights, Kidsdepot en Dinkiballoon. In huis heb ik behang van Roomblush, Dekornik en Binnenzoet.

kinderkamer inspiratie muurschildering
roze slaapkamer
licht interieur

Instagrammers die echt de moeite zijn om te volgen?

@huisjeinderijp (één van de winnaars van de Thuiswerkplek competitie van 2020) @romeecompanjen @briony.kasper.quinn @pastel.en.staal

1. Stapelblokken | 2. Kinderfeets houten regenboog | 3. Kidsdepot manden| 4. Kidsdepot leeuw |5. Kidsdepot vloerkleed jute |
6. Atmosphera Jolie Nachtkastje Rotan| 7. Tekenrol

Enthousiast geworden van dit mooie interieur? Ben je nu ook verliefd op een mooie muurschildering? Meer van Anke zien? Volg haar dan zeker op Instagram!