Tegenwoordig kiest vrijwel iedereen voor een boxspring. Het is misschien wel het populairste bed van Nederland. Er zijn verschillende maten, verschillende prijzen en verschillende soorten verkrijgbaar, dus hoe kies je nu de beste? Dat is heel eenvoudig! Auping boxsprings zijn namelijk uitgeroepen tot beste boxsprings! 

Auping boxsprings

Voordat ik verdere toelichting geef over een auping boxspring, wil ik eerst even ingaan op wat een boxspring nu eigenlijk precies is en hoe het zich onderscheidt van andere soorten bedden. Een boxspring(combinatie) is eigenlijk een compleet bed. Het is een bedframe, een bedbodem verpakt in een soort doos (vandaar de naam). Deze doos is natuurlijk mooi bekleed met dezelfde stof of materiaal als het matras die erop ligt. Ook het hoofd- of voetbord heeft vaak dezelfde bekleding. Bovenop het matras ligt vaak een topmatras (ook wel topper genoemd). Deze zorgt ervoor dat je geen naad hebt tussen de 2 eenpersoonsmatrassen. 

Beste boxspring 

Zoals gezegd is de auping boxspring uitgeroepen tot de beste boxspring. Om deze “prijs” te krijgen hebben de bedden een professionele laboratoriumtest moeten doorstaan. Er werd gekeken naar de ondersteuning die het bed geeft, de verwachte levensduur van het bed en de samenstelling. Het grote voordeel van een boxspring van Auping is dat je kiest voor de kwaliteit en vervolgens kun je hem naar wens maken door de stof en kleur te kiezen en bijpassende accessoires toe te voegen. De focus ligt dus echt eerst op de kwaliteit en het slaapcomfort wat het met zich meebrengt en vervolgens pas hoe het bed eruit ziet. Dat is eigenlijk ook hoe de prioriteiten zouden moeten liggen bij het uitkiezen van een goede boxspring. 

Auping Original 

De Auping Original is in Juli 2021 “als beste getest” door de Consumentenbond. De boxspring heeft een tijdloos design met een hoogwaardige afwerking en veel aandacht voor detail. Doordat de poten van de boxspring een beetje naar binnen zijn geplaatst, lijkt het bed een beetje te zweven. Een dromerige sfeer dus voor een plek in huis waar je hopelijk veel mooie dromen mag beleven. Je kunt hem vervolgens helemaal naar wens samenstellen. 

auping boxsprings
s

Heb jij thuis ook een boxspring die niet comfortabel ligt of wil je overstappen naar een boxspringcombinatie? Neem dan goed in je achterhoofd dat deze boxspring is uitgeroepen tot beste. Dat is onafhankelijk getest en scheelt jou een hoop vergelijken in de oriëntatiefase! Doe ook eens wat slaapkamerinspiratie op!