De tijd van het jaar is weer aangebroken: cadeaus geven. Wellicht heb je zelfs al een lootje getrokken. Mocht jij in ieder geval op zoek zijn naar een cadeau (of meerdere) voor dé echte interieurliefhebber dan ben je hier aan het goede adres. Ik deel 6x de tofste december cadeautips voor de interieurliefhebber!

1. Smartphonehoesjes 

Ik hoor je direct denken: een smartphonehoesje voor een interieurliefhebber?! Maar laten we eerlijk zijn: ook bij jou slingeren overal smartphones door het huis. Net als een televisie, wordt hij niet als meest interieurproof item gezien. We hebben immers niet voor niets steeds vaker een televisie in huis, die lijkt op een schilderij (Samsung The Frame). Tijd om dus ook je telefoon te integreren in je interieur en dat doe je heel eenvoudig met smartphonehoesjes. Kies als iPhone Xr hoes bijvoorbeeld voor een mooie egale kleur in een tint van je interieur, of kies voor een mooie print. 

2. Geurblokjes

Oké, inmiddels denk ik dat de echte interieurliefhebber wel voorzien is van heerlijke amberblokjes. Die trend zal hem/haar niet ontgaan zijn. Toch zijn er ook vele andere geuren verkrijgbaar. Ga eens naar een woonwinkel en ruik er eens aan. Kies je persoonlijke favoriet of de geur die je denkt dat helemaal past bij de ontvanger. Niet alleen interieurproof en een lekkere geur, maar ook nog eens een cadeau waar je echt moeite voor hebt gedaan! 

geurblokjes

3. Iets van de kringloop 

Woonaccessoires van de welbekende grotere woonwinkels maken sowieso geen indruk bij die interieurliefhebber. Hij/zij heeft smaak en wil iets unieks in huis. Eén van dé interieurtrends van 2022 is toch wel een duurzamer en bewuster interieur. Beide kun je bereiken door iets bij de kringloop te scoren. Ga echt op jacht en doe echt moeite voor je cadeau. Er zijn stiekem echt schatten te vinden bij de kringloop. En het is een win-win situatie, want je portemonnee blijft tenminste ook gevuld tijdens deze dure december maand! 

4. Kaarsen 

De ontvanger van jouw cadeau weet in ieder geval hoe hij of zij sfeer kan brengen in een interieur. Grote kans dat diegene dus ook genoeg kaarsen in huis heeft staan. Nu kun je dus denken: “Ach, die heeft al genoeg kaarsen”, maar je kunt ook andersom denken: “Diegene houdt echt van kaarsen”. Met die hoge gasprijzen kan iedereen wel wat extra kaarsen gebruiken in huis! 

december cadeautips

5. Woonaccessoires 

Oké, ik geef toe dat deze tip wellicht een beetje breed klinkt. Maar eigenlijk is het vrij eenvoudig… omschrijf de interieurstijl in een kleine woonboetiek en ze weten precies welke woonaccessoires daar bij passen. Houd er wel rekening mee dat het cadeau wellicht wat duurder uit kan vallen omdat ze met bepaalde merken op de proppen komen zetten, maar bedenk wel dat jouw ontvanger dat zeker herkent en kan waarderen. 

6. Cadeaubon 

Last, but not least… geef gewoon een cadeaubon. Ga naar een toffe woonwinkel en vraag naar een cadeaubon. Of nog leuker: neem de ontvanger mee naar de winkel en laat hem of haar iets uitkiezen. Elke interieurliefhebber wordt blij van interieurshoppen. Zo geef je én een cadeau én een beleving! 

Hebben jullie nog leuke tips?