Ben je aan het verbouwen? Of start je binnenkort met bouwen? Maar heb je nog geen idee welke vloer je graag zou willen in huis? Dan ben jij op het juiste adres! Laminaat.nl deelt in dit artikel 5x vloerinspiratie en misschien vind jij hier jouw droom vloer voor in huis!

Nummer 1: een klassieke visgraatvloer

Ben je op zoek naar een elegante en klassieke vloer? Dan is de visgraat vloer de ideale vloer voor jou. Een visgraat vloer kan je combineren met een landelijk of modern interieur. Deze vloer kan je leggen in de woonkamer, slaapkamer en zelfs badkamer. Let op! De visgraat is niet de makkelijkste vloer om te leggen, maar als de vloer eindelijk ligt is het resultaat verbazingwekkend. Gelukkig heeft laminaat.nl de montage zo makkelijk mogelijk gemaakt door middel van een handig kliksysteem. Welke series hebben zij in hun assortiment, nl. de Vinyluxe Herringbone en de Villeroy & Boch Heritage. De Vinyluxe Herringbone is waterproof en kan je dus leggen in heel je huis.

Nummer 2: een houten vloer

Een houten vloer straalt veel charme uit en voelt warm aan. De vloer brengt een extra element aan jouw interieur. Je kan lang van deze vloer genieten, wanneer je de vloer goed onderhoud. Als je kiest voor een behandelde houten vloer is het eenvoudig, maar een onbehandelde houten vloer vergt meer tijd en aandacht. Deze vloeren zijn een goede optie voor in je woonkamer, slaapkamer en of je home office.

De houten vloer is een natuurproduct, robuust en vol van karakter. De vloer is uit meerdere lagen opgebouwd waardoor die ervoor zorgen dat het hout stevig is en geschikt is voor intensief gebruik. De webshop heeft verschillende behandelde en onbehandelde eiken houten vloeren in hun assortiment, waaronder de HDM Character floor.

vloerinspiratie op doen

Nummer 3: een laminaatvloer

Ben je op zoek naar een vloer met stabiliteit en een prachtige uitstraling? Dan is een laminaatvloer een optie voor jou. Een laminaatvloer heb je in allerlei soorten en maten. Zo heb je een houtlook laminaat, maar ook een betonlook laminaat. Ben je fan van een houten vloer, maar geen fan van het prijskaartje? Kies dan voor een laminaatvloer. Tegenwoordig is een laminaatvloer amper te onderscheiden van echt hout, dankzij de hightech toplaag. In het assortiment hebben zij verschillende decors. Van beige, tot donkerbruin en grijstinten houtlook laminaat.

Eerder interesse voor een betonvloer, maar profiteer jij liever van de voordelen van een laminaatvloer? Wel, met een betonlook laminaatvloer zie je geen verschil, maar geniet je wel van de voordelen. Voordelen zoals: geluidsabsorberend, onderhoudsarm en een stuk goedkoper! Benieuwd? Neem zeker eens een kijkje!

Een hout- of betonlook laminaatvloer geeft net dat tikkeltje extra aan jouw interieur. Zo hebben zij ook waterbestendig laminaat, zo kan je een laminaatvloer ook in de badkamer plaatsen.

Nummer 4: vloerinspiratie voor in de badkamer

Op zoek naar een vloer voor in je badkamer? SPC vloeren zijn hier de ideale optie. De SPC vloeren zijn waterdicht en krasbestendig. Een ander voordeel van deze vloer is dat je tijdens het renoveren de SPC Vinyl makkelijk kan bevestigen of leggen over de oude vloer en wand. Ja hoor, je kan de SPC Vinyl panelen ook bevestigen aan de wand (enkel de Aqua Click Tiles (XL) en Aqua-Step XL).

Ook heb je SPC vloeren in verschillende kleuren en decors. Je kan kiezen voor een houtlook of betonlook. De houtlook heb je in verschillende decors, lichtere en donkere bruintinten. In de badkamer kan je ook kiezen voor een marmer of betonmotief, in grijstinten of wit.

Nummer 5: vloerverwarming

Ben je van plan om vloerverwarming te leggen, maar weet je niet welke daarvoor geschikt is? In hun assortiment hebben zij verschillende laminaatvloeren die geschikt zijn voor vloerverwarming. Laminaat.nl heeft laminaatvloeren met een dikte van 6 tot 8mm, waardoor je vloer sneller opwarmt dan een houten vloer. Wil je liever een PVC of SPC Vinyl laminaatvloer met een dikte van 4 tot 4,5mm, dan geniet je veel sneller van je laminaat met vloerverwarming.

Heb je toch nog vragen? Neem dan zeker even contact op met de klantendienst van Laminaat.nl. Zij helpen je graag verder!